לאאני לא יודעת מה המתכון שיש לך, אבל אני עושה עם שמן, דבש, צילי גרוס, שום כתוש, פלפל שחור, קטשופ, חרדל ויין.
זה הסגנון שאת מחפשת?
לא
אני מחפשת את המתכון שמטגנים את הכנפיים ואז מערבבים עם צילי
תכתבי אולי ננסה את זהרציתי לכתוב לך מתכון של כנפיים בתנור אבל אני מבינה שאת רוצה מטוגנות?
אני רואה שבמתכון שלך יש דבשאני עושה את זה במחבת. אבל קודם משרה את הכנפיים ברוטב ואז שמה במחבת מחוממת טוב, שכל הצדדים צרובים ומוסיפה את הרוטב.
אבל אולי את יכולה קודם לטגן את הכנפיים ואז להוסיף את הרוטב?
הוא די אינטואיטיבי ומשתנה לפי המלאי:תכתבי אולי ננסה את זה
אני רואה שבמתכון שלך יש דבש
לא ילך אצלינו דבש......
תודה בכלאופן
נראה לי נמציא משהו....אז תורידי את הדבש, ותורידי כל מה שלא בא לך, ותוסיפי את השאר, אצלי זה יוצא מתקתק חריף, אבל זה לא תורה למשה מסיני
שכחתי לכתוב- הצלחות עבודת יד....
ניסינו לעשות צורה של טייק הווי.....
אל תצחקי עלי טוב?וואו.
אשמח להסבר איך לעשות.
אצלנו הקצב מנקה.....איך אתן מסתדרות עם השערות של הכנפיים?
מורידות אחד אחד?
איך אתן מסתדרות עם השערות של הכנפיים?
מורידות אחד אחד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: