כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבע ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

דרוש מידע כנס בוגרות של "דרכי רחל"

פ.צ.

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
יוצרי ai
הכנס בעיקרו הוא ערב הורים ואח"כ בוגרות .
התקציב ברובו מעירית ירושלים ועבדו עליו המון המון זמן ..צריך לדעת היכן ללחוץ ואיפה להפעיל קשרים ותחת איזה נישות/כותרות להיכנס (אומנות ספורט תרבות וכו'...)
יש סמינרים שמקושרים יותר וכבר שנים מפיקים אירועים קטנים וגדולים אתנחתות ועוד מתקציבי העירייה ,הסניף פחות יחצני ומקושר ולכן עד עתה לא נכנס לנישה ובאירוע הזה ב"ה הלך להם ורוב התקציב הוא מעיריית ירושלים וכמובן שאין סיכוי שהיו מחלקים אותו לנו כאברכיות אלא הוא היה הולך לכל מיני מופעי ראווה וגאווה ...
הארנה הוא עגול ,על חצי מהכיסאות +- יושבות האורחות ועל החצי השני הבנות
אין במה /פרקט שיוכל להכיל 1,400 בנות וזהו חידוש עצום בתחום .
הכל על הכיסאות בעמידה ובישיבה .
יש כמה מחולות +עליה להר הכרמל שהם על הפרקט ע"י קבוצות של כ30-40 בנות .(בעליה להר הכרמל כל ה1,500 יורדות מהכיסאות לפרקט ועולות שוב )
חוץ מהנ"ל ישנם מסכים ובהם צופים בהסרטה של ההופעה (אין שחקניות בהופעה חיה רק בהסרטות )וכן עוד המון משחקים ויזואליים !!
מומלץ להצטייד בכמה זוגות עיניים כי בכל שלב יהיו מספר מוקדים משמעותיים לצפות בהם :הבנות ,המחולות ,המסכים, כיתובים,שירה ,מלל ,ואמצעים ויזואליים שיפלו/ירדו מהתקרה .
אין מצב להתרשם ולחוות את האירוע מבלי להיות בו ! שום הסרטה לא תוכל לקלוט בעין העדשה כ"כ הרבה מוקדים בבת אחת .
מייחלת להצלחת האירוע .
מה זה באמת הרצפה /הפרקט שהיה שם, ממה זה עשוי ? זה עם לדים?

יבר

משתמש מקצוען
הרצפה עשויה פרקט.
הלדים היו על השיבולים , על הגלימות של המחוללות , ועל עוד אובייקטים.
על הרצפה היו כל מיני אורות מתחלפים - פירוטכניקה במיטבה.
אהבתי איך שלקחו שכלולים וחידושים גשמיים ברמה כ"כ גבוהה , והשתמשו בהם בתור כלי כדי להעביר את המסר הרוחני.
אמרה לי פעם מישהי חכמה שאומנות ויופי הם דברים שמרחיבים את הדעת ופותחים את הלב , ואז הלב כשיר יותר לקבל מסרים רוחניים.

Leah Rozner

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
גם אני הייתי...
אין מילים! היה מושלם!
הרבה מעל כל דמיון...

על העיצוב הגרפי והמיתוג המושלם היתה אחראית @מעצבת בליגה כמו תמיד.. מעל ומעבר!

שני.ס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
את הציורים המדהימים של המצגת ציירה הנדי שטרנברג - ציורים ברמה - מושקעים ויפיפיים.
הנדי , אם את קוראת את זה - אולי תוכלי לעלות כאן כמה ציורים בבקשה?

BV55

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
מישהי פה באמת קבלה באישי?
אם כן, אפשר לקבל?

חולמנית

משתמש מקצוען
אין לי הסרטה רק הסרטתי קצת חלקים במצלמה ביתית- חובבני לגמרי
יעזור לכן??

BV55

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
למה לא? קצת טעימות!

חולמנית

משתמש מקצוען
אז בואי תלמדי אותי אנלפבתית שכמותי
מה פרוש לשלוח באישי?
בהודעה פרטית?

BV55

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
כן.
כשאת לוחצת על שם משתמש יש לך אפשרות לבחור שלח הודעה פרטית.

תמר בר חנין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
גם אני רוצה בבקשה באישי.
תודה

Yerushalmit

משתמש מקצוען
ההופעה היתה ממש מדהימה ומאוד מחזקת
הבנתי שיש לסניף מקור מימון שנתי והם עושים הופעה כל כמה שנים ממה שמצטבר
אני הייתי באיסתרק - אך ההופעה הפעם היתה יותר מזה
לא לקחתי מצלמה - אך קשה היה להסריט את הכול בבת אחת כי זה לא היה מרוכז במקום אחד
משהו מדהים
ואח"כ מעמד של קבלת עול מלכות שמים
הבנתי שהתחילו לעבוד על זה בחודש אדר וזה היה צריך להיות שבועיים קודם אך החליטו לדחות
פשוט - אין מילים - וכל הכבוד!!!

חולמנית

משתמש מקצוען
משהיא שלחה לי עכשיו הודעה
צר לי ההודעה נמחקה ואיתה כתובת המייל

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  26  פעמים

לוח מודעות

למעלה