תישארי נעימה אבל לא חברה.עד היום הם היו חברות (לא מהצוות שלי)
רוצה להצליח בלי לרמוס, רוצה להשאר חברה
יש הרבה ספרים טובים מאוד שיכולים לתת רקע ועזרה בענייןאני מתחילה תפקיד ניהולי ורוצה לעשות זאת בצורה הכי טובה שיכולה להיות.
מנהלת לצוות מקביל.
עד היום הם היו חברות (לא מהצוות שלי)
רוצה להצליח בלי לרמוס, רוצה להשאר חברה, אבל שהכל יתפקד הכי טוב
איך אפשר לעשות את זה בצורה טובה?
איך גורמים לעובדות לא לקנא ושיזלזלו בי (לא יודעת אם מתוך רוע, אבל יש שם משהי מאוד צינית שנורא רצתה את התפקיד הזה ואני יודעת שאם היא הייתה מקבלת אותו היא הייתה רומסת אותי מאוד, ואני לא רוצה להיות כזו...)
רוצה לדעת איך הכי טוב להתחייחס גם לעובדים שלי - שאני לא מכירה לעומק - לא עבדתי איתם אף פעם
ואיך לעובדים שעובדים איתי היום שאני עוזבת אותם, אני עוברת למחלקה מקבילה, שעובדים בהרבה שיתוף פעולה.
וואו תודה!הבסיס הוא לנהל את העובדים ולהאציל סמכויות במידת האפשר ולא להיות הבוס שנמאס ממנו
לדוגמה
איך לא להפוך למנהל שהיה לכם כשהייתם שכירים
מחקרים מראים כי רוב העובדים עוזבים את מקום עבודתם בגלל הבוס או המנהל הישיר שלהם. אין כמעט עצמאי שלא היה בעברו שכיר וזו הזדמנות נפלאה ללמוד מטעויות של אחרים. בואו לראות איך להיות מנהל טוב יותר והכי חשוב, איך לא להפוך למנהל שכל כך לא רציתם שיהיה לכם.www.ezcount.co.il
כמובן שיש עוד המון פרמטרים ונקודות שכדי ללמוד אותםוואו תודה!
את גם עובדת לשעבר...אני רוצה לשמוע גם מצד עובדות, לקבל רעיונות...
מה לא לעשות
היא נשמעת כמו אתגר משמעותי.איך גורמים לעובדות לא לקנא ושיזלזלו בי (לא יודעת אם מתוך רוע, אבל יש שם משהי מאוד צינית שנורא רצתה את התפקיד הזה ואני יודעת שאם היא הייתה מקבלת אותו היא הייתה רומסת אותי מאוד, ואני לא רוצה להיות כזו...)
זה!!!ואף פעם לא דיברה על עובדים אחרים ושמרה על כבודם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: