אפשר להשכיר את זה?יכול להיות שלי יש.
אבל אני מירושלים .
אם זה אקוטאלי בשבילך אני אבדוק את המידה בדיוק.
(בנוסף אם את צריכה נתתי לתופרת לתפור סרבל אדום לילד בן שנתיים).
מבררת בשביל חברה
תודה
אפשר להשכיר את זה?יכול להיות שלי יש.
אבל אני מירושלים .
אם זה אקוטאלי בשבילך אני אבדוק את המידה בדיוק.
(בנוסף אם את צריכה נתתי לתופרת לתפור סרבל אדום לילד בן שנתיים).
מה הגופן שהשתמשת?לתועלת כולן מעלה קובץ של הסוכר, בשינוי מילים: מתיקות בכמות גבוהה.
אמנם לא רמה של גרפיקאית, ולא אותו פונט. אותי זה סיפק.
אפשר להשכיר את זה?
מבררת בשביל חברה
תודה
חברה שלי עובדת בגן וסיפרה לי שילדה קנתה תחפושת באלי אקספרס ונקרע לה מאד מהראני משוטטת כבר כמה ימים באליאקספרס ומגלה ים של תחפושות מתוקות לילדים מגיל עריסה ועד 3-4 בערך. האם יש מי שמעונין בקישורים? חשבתילעצמי שחבל להחמיץ, המחירים מצויינים והגימורים מתוקים מאוד.
אם יהיו קופצים על ההצעה (קרי: תודות) אכניס לכאן קישורים למגוון תחפושות. שנה טובה!
נסי באמזוןמצרפת תחפושת שראיתי באליאקספרס.. אין סיכוי להזמין משם.. ועוד אחרי הקורינה' בכלל..
בכמה מכירה ובכמה השכרה?
לא זוכרת מדויק, אבל גרפיקאית חמודה העלתה את המקורי באשכול אהבת ישראל!מה הגופן שהשתמשת?
תודה רבה!
מקפיצה שובשלום לכולן
יש לי להשכרה תחפושת גלידה מדהימה ומושקעת לגיל שנה וחצי בערך,
מצ"ב תמונה
אפשר להשכיר השנה ? שואלת בשביל חברהיש לי תחפושת שלמה של דוור שחיפשתי ילד בן 3.5 אבל היה עליו גדול... לא נראה לי שיש לזה מידה, אוכל אולי להשכיר לך אותה בתשלום סמלי וכן אני מירושלים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: