rachelevanon
משתמש סופר מקצוען
זה לחלוטין צלב.זה ממש לא נראה צלב זה כמו פלוס נראה לי סימון של רפואה, אבל תבררי עם מי שמבין בזה..
הצלב האדום. סמל ארגוני ההומניטריה הבינלאומיים.
בישראל הפכו את הסמל למגן דוד ובארצות ערב משתמשים בסהר אדום.
זה לחלוטין צלב.זה ממש לא נראה צלב זה כמו פלוס נראה לי סימון של רפואה, אבל תבררי עם מי שמבין בזה..
זה לחלוטין צלב.
הצלב האדום. סמל ארגוני ההומניטריה הבינלאומיים.
בישראל הפכו את הסמל למגן דוד ובארצות ערב משתמשים בסהר אדום.
אפשר אולי חלוק כזהאני גם מחפשת רופאה לילדה בת 6
אבל הכול עם צלב..זה לא בעיה??
משכירה תחפושת כבשה מהממת, לגיל שנתיים (מידה 24M)
להשכרה ב 70 ש"ח.
תחפושת מושקעת ואיכותית, בד מהמם ונעים
משכירה כולל בסיס שחור.
צפה בקובץ המצורף 590492 צפה בקובץ המצורף 590494 צפה בקובץ המצורף 590498
צלב הוא סמל דתי, גם מגן דוד וסהר.הסמלים אינם סמלים דתיים
נכון ולכן רשמתי שלא כדאי , מה שרשמתי זה ציטוט ממה שקראתי..צלב הוא סמל דתי, גם מגן דוד וסהר.
ובכל מקרה צלב זה צלב.
תמונ ה?0-6 חודשים
ראיתי שקישטו את העגלה עם עוגן, כמו מובייל. ראיתי את זה על עגלת אמבטיה.אולי זה מוקדם מידי אבל בכולופן...אני מחפשת את התאומים שלי בני שנתיים למלח ומלחית פליזז לרעיון למשלוחי מנות בנושא...
יש לי כולל בגדים לבובה אמיתיתהתחפושות פה מהממות,
אני צריכה רעיון להשכיר או לקנות תחפושת של בובה לתינוקת בת שנה.
ממש מעניין לראות, יש לך אולי תמונה?ראיתי שקישטו את העגלה עם עוגן, כמו מובייל. ראיתי את זה על עגלת אמבטיה.
אולי זה מוקדם מידי אבל בכולופן...אני מחפשת את התאומים שלי בני שנתיים למלח ומלחית פליזז לרעיון למשלוחי מנות בנושא...
אם את גרה במ. עילית אז שנה שעברו התחפשו בחיידר דרכי אבותינו (תחפושות מושקעות) או שיש לך קרוב משפחה שם.מחפשת תחפושת ספר תורה לילד בן 3.
לקנות / לשכור / תמונה להשראה
יש למישו?
איזה עיר ?מחפשת תחפושת איחוד הצלה לילד בן 5
עם המותג החדש - הכתום.
יש למשהו?
או רעיונות איך לבצע?
לא מדי יקר?
תודה ענקית!!!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: