אשמח אני מחפשת תחפושת חיל לבחור בן 18 שמאוןד רוצה לחוות את החויה.אני משוטטת כבר כמה ימים באליאקספרס ומגלה ים של תחפושות מתוקות לילדים מגיל עריסה ועד 3-4 בערך. האם יש מי שמעונין בקישורים? חשבתילעצמי שחבל להחמיץ, המחירים מצויינים והגימורים מתוקים מאוד.
אם יהיו קופצים על ההצעה (קרי: תודות) אכניס לכאן קישורים למגוון תחפושות. שנה טובה!
קניתי קישוט לסוכה, וראיתי איחול נחמד וחגיגי לחגא הנוצרית.
אני הזמנתי את הוורוד שנה שעברה, לתחפושת נסיכה
דרך מקורית להשיג תודות...אני משוטטת כבר כמה ימים באליאקספרס ומגלה ים של תחפושות מתוקות לילדים מגיל עריסה ועד 3-4 בערך. האם יש מי שמעונין בקישורים? חשבתילעצמי שחבל להחמיץ, המחירים מצויינים והגימורים מתוקים מאוד.
אם יהיו קופצים על ההצעה (קרי: תודות) אכניס לכאן קישורים למגוון תחפושות. שנה טובה!
חודש אלווווללללל!!!דרך מקורית להשיג תודות...
אשמח אני מחפשת תחפושת חיל לבחור בן 18 שמאוןד רוצה לחוות את החויה.
שנה טובה ומתוקה.
דרך מקורית להשיג תודות...
סליחה על הסטת הנושא אבל חשוב להבהיר שהבעייתיות היא רק כשיודעים מה המקור, ופשוט וברור שאין מצווה לדעת.
הרגישות לעניין מצויה בעיקר אצל חוצניקים שראו את החגיגות של הגויים עם כל האיבזור המלא שלהם. ומי שאינו יודע - בכלל לא ברור שעליו להימנע מלהתחפש לדלעת, או להשתמש בקישוטים לסוכות שיוצרו בסין לכבוד ה...
מכירה משפחה שאינם זורקים על החתן נצנצים כי גם זה מגיע משם. (המקור הוא להשליך גרגרי חיטה)
@מילה בסלע את פשוט מתוקה
לעניין השרשראות אין שום בעיה להשתמש בהן מאחר והן לא מסמלות את החג הנוצרי, בסך הכל הם משתמשים בהם בחגאותיהם.מי אמר לך שהבעיה היא רק כשיודעים?
ועכשיו כשנודע לך - את רוצה לתלות בסוכה שלך קישוטים שיוצרו עם כוונות לחגא נוצרית?
כל הכבוד לך!אולי זה המקום לאחל לכל יושבי הפורום שנה מתוקה כ@מילה בסלע...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: