הסמל של המתיקות בכמות גבוההלא זוכרת מדויק, אבל גרפיקאית חמודה העלתה את המקורי באשכול אהבת ישראל!
עם הגופן המקורי.
איך עשית את העציוב של הקרטון?שנה שעברה חיפשתי את הגדול שלי (היה בן שנתיים) למשלוחן של פיצה,
ואת הקטן (4 חודשים) לפחית קוקה קולה.
משלוחי מנות בהתאמה, בתוך קרטוני פיצה ממותגים, עם פחיות קולה, פיציות, רוטב פיצה בבקבוק ממותג, תפריט פורימי וכו'....
יצא מוצלח מאוד.
צפה בקובץ המצורף 598558 צפה בקובץ המצורף 598559
מי שמעוניינת בפחית, באזור אשדוד, שתיצור איתי קשר.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תשלחי לי מיילאיך עשית את העציוב של הקרטון?
יש לך מצב לשלוח את זה?
הסמל של המתיקות בכמות גבוהה
אם אפשר לצרף את זה כאן כי אני לא מצליחה לפתוח, אודה מאוד
ואשמח לרעיון על מה להדפיס את הסמל שלא ייקרע - לתינוק שובב במיוחד
תודה רבה!
העלתי שנה שעברה, אולי תמצאו כאןיש למישהו קישור לתחפושת כלה יפה?
יש למישהו קישור לתחפושת כלה יפה?
את הקישור הזה לשמלת כלה שמרתי לעצמי שנה שעברה.17.56US $ 35% OFF|נער ורוד לבן שושבינה שמלות ראשית הקודש שמלת ערב עבור בנות ילדים ילדה ארוך שרוול תחרה נסיכת מפלגה שמלה| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
לא זול אבל יפה מאוד.
מישהי יכולה להמליץ מנסיון?!?!
אני אשמח. רלוונטי?משכירה/מוכרת
תחפושות כבשים מהממות, במידות 6-12 ו 18-24
ממידות 6-12 יש 2 תחפושות.
להשכרה ב 60.
תחפושת מושקעת ואיכותית, בד מהמם, במציאות עוד יותר יפה מהתמונה. עושה את הילדים פשוט מתוקים ברמות!
משכירה כולל בסיס שחור לכל תחפושת.
צפה בקובץ המצורף 432160 צפה בקובץ המצורף 432161 צפה בקובץ המצורף 432162 צפה בקובץ המצורף 432163 צפה בקובץ המצורף 432164
לגמרי.וואו אתן מלחיצות....
זה רק בגלל HALOWEEN החג שהם מתחפשים, לכן יש הרבה תחפושות בחנות עכשיו דווקא. אל תילחצי בכלל!וואו אתן מלחיצות....
מה הלחץ?? בין יום כיפור לסוכות כבר ראיתי סופגניות באחת המאפיות.....וואו אתן מלחיצות....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: