קינוחים כמעט אתגר..

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה

A B

משתמש מקצוען
בחורף- אין כמו פירות הדר טריים+ משהו שוקולדי/ מתוק אחר.
אצלינו יש בכל ליל שבת "תחרות מקלף הפומלה/התפוז/קלמנטינה המהיר...."
משהו מתוק-
גליליות ממולאות
מוסים קלילים
סופלה (איך לא?)
רולדת שוקולד (שם מפוצץ לעיסת כדורי שוקולד שמרדדים לגליל וחותכים פרוסות עבות לפני ההגשה)
דואנטס קטנים מעוצבים
וכו
 

אמא יש רק אחת

משתמש מקצוען
וואו לא התכוננתי לשיטפון כזה של רעיונות!...
אתן מקסימות תודה לכולכן!
לא התעמקתי בהכל אבל בגדול נראה לי שבטוח אחד מההצעות יהיה לי מתאים..
מי שיש לה עוד רעיון מוזמנת לשתף.. יש עוד זמן עד שבת..;)
 

ששל

משתמש מקצוען
קראמבל תפוחים קקקקלללל!

קוביות תפוחים
מעט סוכר
קינמון

לערבב ולשים עד גובה 2/3 בתבניות אישיות

קראמבל:
כוס קמח
חצי כוס סוכר (אפשר חלק ממנו חום)
רבע כוס שמן

לערבב עד לקבלת פרורים (באותה קערה של התפוחים)
לכסות את התפוחים בפרורים עד למעלה
לאפות עד השחמה

מתאים מאד למנה אחרונה לסעודה בבוקר


לגוון: להוסיף לתפוחים קוביות אננס/ דובדבנים מצנצנת
 

פרוגיוזרית

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אצבעות נוגט - שכבת עוגה נימוחה, שכבה נוגט, שכבה שוקולד. מגישים חצי קפוא, לצד גלידה / פירות / תה.
אעלה מתכון מדויק אם מענין מישהו, אבל יש במתכון מרגרינה.
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
אצבעות נוגט - שכבת עוגה נימוחה, שכבה נוגט, שכבה שוקולד. מגישים חצי קפוא, לצד גלידה / פירות / תה.
אעלה מתכון מדויק אם מענין מישהו, אבל יש במתכון מרגרינה.
מעניין מאד!
תודה
 

פרוגיוזרית

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
2 כוסות קמח.
3 כפות קקאו.
אבקת אפיה.
חבילת מרגרינה.
2 כפיות תמצית וניל.
כוס וחצי סוכר.
2 כפות קפה נמס.
כפית סודה לשתיה.
2 ביצים L.

לשים את כל החומרים עם וו הK.
מרפדים תבנית בגודל A4 בנייר אפיה.
שוטחים בתבנית ומיישרים.
אופים 12 דקות בדיוק בחום בינוני בתנור מחומם מראש.

אחרי שמתקרר מעט מערבבים 200 גרם אבקת נוגט עם 4 כפות שמן. שופכים על העוגה ומעבירים למקפיא.

אחרי שמתקרר ממיסים 200 גרם שוקולד מריר איכותי עם חבילת ריץ'. שוטחים מעל הנוגט ומקפיאים.

בהגשה חותכים לאצבעות - בערך 2X6 ס"מ.
יוצא כמות גדולה.
 

ש111

משתמש חדש
2 כוסות קמח.
3 כפות קקאו.
אבקת אפיה.
חבילת מרגרינה.
2 כפיות תמצית וניל.
כוס וחצי סוכר.
2 כפות קפה נמס.
כפית סודה לשתיה.
2 ביצים L.

לשים את כל החומרים עם וו הK.
מרפדים תבנית בגודל A4 בנייר אפיה.
שוטחים בתבנית ומיישרים.
אופים 12 דקות בדיוק בחום בינוני בתנור מחומם מראש.

אחרי שמתקרר מעט מערבבים 200 גרם אבקת נוגט עם 4 כפות שמן. שופכים על העוגה ומעבירים למקפיא.

אחרי שמתקרר ממיסים 200 גרם שוקולד מריר איכותי עם חבילת ריץ'. שוטחים מעל הנוגט ומקפיאים.

בהגשה חותכים לאצבעות - בערך 2X6 ס"מ.
יוצא כמות גדולה.


לאיזה גודל תבנית מתאים?
 

ממלמלת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
המשתמש נחסם
בחורף- אין כמו פירות הדר טריים+ משהו שוקולדי/ מתוק אחר.
אצלינו יש בכל ליל שבת "תחרות מקלף הפומלה/התפוז/קלמנטינה המהיר...."

וכו
לא מומלץ בכלל פירות טריים אחרי האוכל!
לארוחה כבדה לוקח כמה שעות (מינימום שעתיים) להתעכל.
לפרות לוקח 20 דק...
מה שקורה לפרי שמגיע לקיבה ונתקע בפקק של כל הארוחה...מתחיל להתפרק ואין לו לאן להמשיך, הוא נרקב והבטן כואבת...
כנל ירקות אגב...
מומלץ ירקות ופירות טריים לאכול לפני/בתחילת הארוחה!!
(למרות שמפתה להתרענן עם פרי טרי אחרי ארוחה כבדה, או לשלב במנה עיקרית סלט ירקות...)
 

פרוזן

משתמש מקצוען
יש ל גלידה טעימה מאוד, מצרפת פה אם מענין אותך, אם לא שיהיה לעוד אנשים:)
גלידת פרורים
- פרורים:

- 1/2 1 כוסות קמח

- כוס קוקוס

- 1/2 1 א.אפיה

- 100 גר' אגוזים גרוסים

- כוס סוכר

- 100 גר' שוקולד מגורד

- 2 כפות קפה נמס עם קצת מים

- 1/2 כוס שמן

- חבילת סוכר וניל

- גלידה-קערה א'

- 6 חלבונים

- 3/4 כוס סוכר

- קערה ב'

- ריץ

- כף פודינג וניל

אופן ההכנה:

- לערבב את כל חומרי הפרורים לאפות על 180 ל20 דק' שלא ישרף, לפורר ולהקפיא.

- לערבב כל קערה של חומרי הגלידה בנפרד ולאחד את שתיהם, ולערבב עם הפרורים
כמות הפרורים היא כפולה!!
מה עושים אם הסלמונלה?
יש דרך שהביצים לא יהיו חיות?
 

טוסט

משתמש צעיר
קראמבל תפוחים קקקקלללל!

קוביות תפוחים
מעט סוכר
קינמון

לערבב ולשים עד גובה 2/3 בתבניות אישיות

קראמבל:
כוס קמח
חצי כוס סוכר (אפשר חלק ממנו חום)
רבע כוס שמן

לערבב עד לקבלת פרורים (באותה קערה של התפוחים)
לכסות את התפוחים בפרורים עד למעלה
לאפות עד השחמה

מתאים מאד למנה אחרונה לסעודה בבוקר


לגוון: להוסיף לתפוחים קוביות אננס/ דובדבנים מצנצנת

ניתן לאפות קראמבל תפוחים בתבניות אישיות ובהגשה להוציא אותם מהתבנית? כיצד? זה לא מתפרק?
אני צריכה כמות גדולה..... להגשה לצד גלידה
ושאלה נוספת באותו ענין- עוגת שוקולד חמה הנאפית בתבניות אישיות -כיצד מחלצים להגשה יפה על צלחת לצד גלידה?
 

סטאזרית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עוד רעיונות מלבד מה שהוזכר-
קוקילידה
מגישה לאחרונה מדי פעם מגש ארוך עם מיקס מתוקים (מקובל כקינוח באירועים): כוסיות מוס, טארטלטים, פטיפורים שונים, מיני סופלה ועוד
הילדים מאד נהנים מהמגוון וגם המבוגרים
לי זה נוח כי בכל שבוע מכינה סוג אחר ומקפיאה כמות בקופסא אטומה - וכך נוצר המגוון
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט פ'

קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה