מי יודע איפה אני בודקת את זה?
תודה מראש (:
תודה מראש (:
מי יודע איפה אני בודקת את זה?
תודה מראש (:
(האם ההחלטה נובעת רק מחשש להשבתת המשק בשנית?!)
בשורה התחתונה אז השביתו את המשק כי המדינה לא היתה ערוכה לזהעכשיו אני רוצה להבין:
בתאריך 14 במרץ 2020 היו 181 חולים מאומתים וביום זה השביתו את מערכת החינוך.
מדוע ביממה האחרונה שהתגלו למעלה מ-200 חולים מאומתים חדשים, מחזירים את מערכת החינוך???
אשמח לתשובה שתתקבל על דעתי ולבי,
כי אני, שעדיין לא שלחתי את ילדיי ללימודים,
רוצה להבין את ההיגיון מאחורי ההחלטה (האם ההחלטה נובעת רק מחשש להשבתת המשק בשנית?!)
הרי אין שינוי, ולהיפך, המספרים עולים (ומאד מקווה שלא, אבל, יותר מתמיד, נראה ש-) גל שני בפתח.
גננת מבני ברק נדבקה בקורונה; 17 ילדים נשלחו לבידוד - כל רגע
גל ההדבקה ממשיך להתחדש: גננת מבני ברק שעובדת בכמה גני ילדים נדבקה בקורונה. 17 ילדים ותשעה אנשי צוות נשלחו לבידודkore.co.ilלקראת גל שני? החולים בריכוזים החרדים - כל רגע
ויהי כשוך הגל הראשון: מנתונים שעולים מתברר כי ישנם כמה נדבקים ברחבי הארץ מבני המגזר החרדי וכי רבים נכנסו לבידודkore.co.ilחשש מהתפרצות נוספת: זינוק דרמטי במספר חולי קורונה - כל רגע
חשש במשרד הבריאות ובמועצה לביטחון לאומי לאחר שלמעלה ממאה חולים קורונה חדשים נחשפו בפחות מיממה • ראש הממשלה צפוי להזהיר הערב מגל שני • בתי הספר ימשיכו לפעולkore.co.ilקורונה בבית הספר: שלוש מורות אובחנו כחולות - כל רגע
12 חולי קורונה חדשים אובחנו ביממה האחרונה בעיר ירושלים, מהם שלוש מורות בבית הספר בו אובחנו שלושה תלמידים כחולים, ביה"ס נסגר וימשיך במתכונת הלמידה מרחוק, לצד זאת כל התלמידים ואנשי הצוות עוברים בדיקות לאבחון הנגיףkore.co.il
באיזור ה 150 מתוך החולים החדשים הם מהגימנסיה בירושלים, כך שזה מבחינתם התפרצות נקודתית,עכשיו אני רוצה להבין:
מדוע ביממה האחרונה שהתגלו למעלה מ-200 חולים מאומתים חדשים, מחזירים את מערכת החינוך???
רוצה להבין את ההיגיון מאחורי ההחלטה (האם ההחלטה נובעת רק מחשש להשבתת המשק בשנית?!)
הרי אין שינוי, ולהיפך, המספרים עולים (ומאד מקווה שלא, אבל, יותר מתמיד, נראה ש-) גל שני בפתח.
גננת מבני ברק נדבקה בקורונה; 17 ילדים נשלחו לבידוד - כל רגע
גל ההדבקה ממשיך להתחדש: גננת מבני ברק שעובדת בכמה גני ילדים נדבקה בקורונה. 17 ילדים ותשעה אנשי צוות נשלחו לבידודkore.co.ilלקראת גל שני? החולים בריכוזים החרדים - כל רגע
ויהי כשוך הגל הראשון: מנתונים שעולים מתברר כי ישנם כמה נדבקים ברחבי הארץ מבני המגזר החרדי וכי רבים נכנסו לבידודkore.co.ilחשש מהתפרצות נוספת: זינוק דרמטי במספר חולי קורונה - כל רגע
חשש במשרד הבריאות ובמועצה לביטחון לאומי לאחר שלמעלה ממאה חולים קורונה חדשים נחשפו בפחות מיממה • ראש הממשלה צפוי להזהיר הערב מגל שני • בתי הספר ימשיכו לפעולkore.co.ilקורונה בבית הספר: שלוש מורות אובחנו כחולות - כל רגע
12 חולי קורונה חדשים אובחנו ביממה האחרונה בעיר ירושלים, מהם שלוש מורות בבית הספר בו אובחנו שלושה תלמידים כחולים, ביה"ס נסגר וימשיך במתכונת הלמידה מרחוק, לצד זאת כל התלמידים ואנשי הצוות עוברים בדיקות לאבחון הנגיףkore.co.il
שר הבריאות יולי אדלשטיין: "יש לנו אירוע נקודתי בירושלים עם מספרים גדולים וחריגים. שמעתי שאומרים: מה הפאניקה הזאת? מדובר באירוע נקודתי. צריך להבין- העליה המתמדת התחילה עוד לפני האירוע של בית הספר בירושלים. וגם אם מנקים את הנתונים מבית הספר עדיין רואים את מגמת העליה".באיזור ה 150 מתוך החולים החדשים הם מהגימנסיה בירושלים, כך שזה מבחינתם התפרצות נקודתית,
בדיוק.שר הבריאות יולי אדלשטיין: "יש לנו אירוע נקודתי בירושלים עם מספרים גדולים וחריגים. שמעתי שאומרים: מה הפאניקה הזאת? מדובר באירוע נקודתי. צריך להבין- העליה המתמדת התחילה עוד לפני האירוע של בית הספר בירושלים. וגם אם מנקים את הנתונים מבית הספר עדיין רואים את מגמת העליה".
אבל לא 200...שר הבריאות יולי אדלשטיין: "יש לנו אירוע נקודתי בירושלים עם מספרים גדולים וחריגים. שמעתי שאומרים: מה הפאניקה הזאת? מדובר באירוע נקודתי. צריך להבין- העליה המתמדת התחילה עוד לפני האירוע של בית הספר בירושלים. וגם אם מנקים את הנתונים מבית הספר עדיין רואים את מגמת העליה".
עכשיו אני רוצה להבין:
אמנם יש עליה, אבל היא לא גדולה כצעקתה - בגלל שחלק גדול ממנה זה נקודתי.
צריך להבין- העליה המתמדת התחילה עוד לפני האירוע של בית הספר בירושלים. וגם אם מנקים את הנתונים מבית הספר עדיין רואים את מגמת העליה".
נכון, אבל עליה של פי 5% לדברי אדלשטייןאבל לא 200...
כמו שכבר כתבו, שבימים האחרונים זה נקודתי יחסית, וב14/3 י"ח אדר, זה היה בכל הארץ, והחלה התפרצות ועליה במספר החולים עם הכפלה כל כמה ימים. כמו שניתן לראות בגרף.עכשיו אני רוצה להבין:
נדבקו. מידיעה אישית.באיזור ה 150 מתוך החולים החדשים הם מהגימנסיה בירושלים, כך שזה מבחינתם התפרצות נקודתית,
וודאי שהסיבה המרכזית היא השבתת המשק, אבל גם יש לזה הצדקה מסוימת.
אגב, מהעוזר מלמד בסנהדריה, לא נדבקו תלמידים (ככה הבנתי), כי שמרו שם על הכללים.
כנראה מסתירים מאיתנו...נדבקו. מידיעה אישית.
יודעת יותר מידי טוב, לצעריכנראה מסתירים מאיתנו...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: