Manychat כמה שאלות על חיבור וואצפ למניצ'אט

מרדכי קאר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
אוטומציה עסקית
עיצוב ואדריכלות פנים
1. מה זה וואצפ עיסקי?
2. אפשר לחבר וואצפ שהוא לא עיסקי? או להפוך וואצפ לא עיסקי לעיסקי? זה עולה לי כסף?
3. יש קשר בין מס' וואצפ שאני אחבר לבין דף הפייסבוק שאני משתמש בו?
4. בשיעור אמרו לנו שאפשר לקנות מספר לחבר אותו לוואצפ ולבטל את המספר. איך עושים את החיבור לוואצפ? עם אנדרואיד? אין צורך שיהיה מכשיר אנדרואיד פעיל עם הוואצפ כדי שיהיה אפשר לחבר אותו למחשב במקרה שמתנתק?
5. שאומרים לחבר וואצפ למניצ'אט, הסעיף הראשון בשיעורי הבית האחרונים... הכוונה לעשות את כל הבירוקרטיה שדיברו איתנו עליה מול פייסבוק? [שליחת טפסים של עסק ולחכות שיאשרו וכד'] זה עולה לי כסף?
תודה

שמים חדשים

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
1. מה זה וואצפ עיסקי?
2. אפשר לחבר וואצפ שהוא לא עיסקי? או להפוך וואצפ לא עיסקי לעיסקי? זה עולה לי כסף?
4. בשיעור אמרו לנו שאפשר לקנות מספר לחבר אותו לוואצפ ולבטל את המספר. איך עושים את החיבור לוואצפ? עם אנדרואיד? אין צורך שיהיה מכשיר אנדרואיד פעיל עם הוואצפ כדי שיהיה אפשר לחבר אותו למחשב במקרה שמתנתק?
5. שאומרים לחבר וואצפ למניצ'אט, הסעיף הראשון בשיעורי הבית האחרונים... הכוונה לעשות את כל הבירוקרטיה שדיברו איתנו עליה מול פייסבוק? [שליחת טפסים של עסק ולחכות שיאשרו וכד'] זה עולה לי כסף?
תודה
לא הכל אני יודע בבירור,אבל:
א. צריך להבדיל בין וואצאפ עסקי לוואצאפ API. בשביל מניצט צריך api. וואצאפ עסקי זו אפליקציה שאפשר להוריד לטלפון ויש בה כמה אפשרויות שאין בוואצאפ רגיל, ולא על זה אנחנו מדברים.
ב.זה לא משנה אם אנדרואיד או לא, כל מה שצריך זה טלפון עם מספר שיוכל לקבל קוד אימות ממניצט ואז המספר מתחבר לערוץ הוואצאפ במניצט. אחרי זה אפשר להוציא את הסים.
ג. כשמתחילים לחבר את וואצאפ למניצט, יש תהליך קצר שצריך לעשות בלי קשר לאימות מול פייסבוק. אחרי התהליך המספר מחובר ואפשר לבנות בוט וואצאפ פעיל, שמי שיגיע אליו דרך קישור זה יעבוד כרגיל. אם רוצים לשלוח הודעה למישהו שלא התכתב כלל עם הבוט או שעברו 24 שעות מהפעם האחרונה, לזה משתמשים בהודעת טמפלט בתשלום [חוץ מ1000 חינמיות בחודש.] בשביל להשתמש בהודעות טמפלט צריך לאמת את החשבון מול פייסבוק עם כל התהליך של מסמכים וכו'.
כל זה, [חוץ מהסים שאתה משתמש] הכל בחינם.

rabin

מנהל קהילת אוטומציה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
1. מה זה וואצפ עיסקי?
יש 3 סוגים:
  1. רגיל - אפליקציה הרגילה בטלפון.
  2. WhatsApp Business - אפליקציה נפרדת בטלפון (ביזנס).
  3. WhatsApp Business api - מנוהל אך ורק ע"י החברה (רשמי)שאיתה התקשרת ואין אפליקציה.
בוואצאפ דרך חברה לא רשמי, ניתן להשתמש באפליקציה (ביזנס) בטלפון.
. אפשר לחבר וואצפ שהוא לא עיסקי? או להפוך וואצפ לא עיסקי לעיסקי?
ניתן לחבר כל מס' שהוא, במקרה שיש עליו חיבור כלשהוא עליך למחוק את החיבור מהטלפון.

זה עולה לי כסף?
החיבור לא, העלות היא המנוי.

לא חושב.

איך עושים את החיבור לוואצפ
דרך מניצ'אט .

אין צורך שיהיה מכשיר אנדרואיד פעיל עם הוואצפ כדי שיהיה אפשר לחבר אותו למחשב במקרה שמתנתק
צריך לשמור אך ורק את הסים או להגדיר הפנייה של כל השיחות למס' שלך.
במקרה שזה מס' נייח פעיל (של העסק וכדו' אז לא צריך כלום).
החיבור הוא או דרך SMS או בהודעה קולית.

הכוונה לעשות את כל הבירוקרטיה
לא.
מילוי נתונים פשוטים, רק שלא נפתח כל האפשריות של מס' מאושר.

מרדכי קאר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
אוטומציה עסקית
עיצוב ואדריכלות פנים
א. צריך להבדיל בין וואצאפ עסקי לוואצאפ API. בשביל מניצט צריך api. וואצאפ עסקי זו אפליקציה שאפשר להוריד לטלפון ויש בה כמה אפשרויות שאין בוואצאפ רגיל, ולא על זה אנחנו מדברים.
1664472541827.png

הוא מבקש ממני וואצפ ביזנס

שמים חדשים

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית

מרדכי קאר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
אוטומציה עסקית
עיצוב ואדריכלות פנים
בסוף הצלחתי
הוא כן כותב לי שזה חשבון עיסקי
והוא כן מבקש להתחבר לפייסבוק לא הבנתי למה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה