אין לפרוג היתר הוראה ולכן צריך לשאול רב.
בגדול ודאי שהתשלום הוא לפי העלות בפועל ולא לפי מה שעכשיו.
ומשלמים שותפות מלאה בהכל, רצפה חצי מהעלויות,
ועמודים את החלק היחסי שאתם משתמשים, כלומר אם זה עמוד של קומה ראשונה מחלקים לכל הקומות למעלה שכבר בנו ומשלמים את החלק היחסי, וכל קומה נוספת שתבנה תשלם לכל השותפים יחסית.
דיברתם עם השכן?
מה הוא מבקש?
אתם גרים בעיר חרדית?
אין מנהג מקום?
1000 שח למטר כולל עמודים לא כולל קומה גבוהה,
לחלק ל 2 = 500
יסוד תלוי איזה
מחירים למודיעין עילית
אפילו בין קבלנים לכל אחד מחיר אחר לפי רמת העבודה ולפי פרמטריים נוספים.1000 שח למטר כולל עמודים לא כולל קומה גבוהה,
לחלק ל 2 = 500
יסוד תלוי איזה
מחירים למודיעין עילית
היום עומד על 1200-1400 ש"ח למ"ר.מחיר של היום?
עד כמה שידוע לי הרב סילמן פוסק חצי חצי ולא לפי חלק יחסי... אנחנו גם באמצע לבדוק את הנושא לעומקו...בגדול ודאי שהתשלום הוא לפי העלות בפועל ולא לפי מה שעכשיו.
ומשלמים שותפות מלאה בהכל, רצפה חצי מהעלויות,
ועמודים את החלק היחסי שאתם משתמשים, כלומר אם זה עמוד של קומה ראשונה מחלקים לכל הקומות למעלה שכבר בנו ומשלמים את החלק היחסי, וכל קומה נוספת שתבנה תשלם לכל השותפים יחסית.
באיזה עיר?היום עומד על 1200-1400 ש"ח למ"ר.
שם לב זה מכיוון שרק אתה בונה מעליו במקרה ששישנם מס' קומות זה מתחלק לפי מס' הקומותאני בדקתי עם הרב שטיגליץ בביתר
1350 שח לעמודים רגילים
1800 ש"ח לעמודי יסוד
600 ש"ח למ"ר יציקת בטון
במקרה שלי אני בונה מעל שכן שבנה ראשון
בכל הסכומים אני אמור לשלם חצי מהסה"כ
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: