מי שעבר טסט פנימי ברוב מוחלט של המקרים המורה לא מורח אותו, כל המקרים הקלאסיים של "אתה לא מוכן" זה הרבה לפני טסס פנימי.לא דיברתי על טסט פנימי אלא על חיצוני שם בד"כ התלמידים נתקעים...
אולי אפשר להמליץ - הנורמלי הבודד???!!!עברתי טסט לפני חמישה חודשים בירושלים ועלה לי בסה"כ [מטופס ירוק עד אגרת רשיון נהיגה] 6100
עברתי בטסט ראשון.
מורה גבר/אישה?בבית שמש מט"ו בשבט השיעורים עלו ל200 ש"ח
זה לא נכון.אני עשיתי רשיון בירושלים וע"פ החוק צריך 28 שיעורים מנימום
אך אצלי המורה חייב אותי בעוד 8 שיעורים על אף שאני עד היום חושב שזה נטו סחיטה של כסף
וכן קיבלתי כמה דשי"ם על מורים שחייבו את התלמידים שלהם לעשות יותר שיעורים
אז שימו לב ע"פ החוק אפשר להגיד למורה שיזמין טסט
צריך להתעקש ע"ז או פשוט לאיים על המורה
חבל שהגענו למצב הזה
שבוע טוב ובשורות טובות
הבנתי שכולם העלו פה אחד...מורה גבר/אישה?
בשמחה רבהאולי אפשר להמליץ - הנורמלי הבודד???!!!
גם הגלובלי היום בדרך כלל עולה 5-6סיכמתי עם מורה על מחיר גלובלי לכמה שיעורים שאני יצטרך, ועברתי טסט ראשון
יפה מאד... רק ההסכם היה שאני יעשה כמה שאני יצטרך ובסוף עשיתי 28... זה היה בתקופה של השביתה של הטסטים וזה נמרח הרבה זמןגם הגלובלי היום בדרך כלל עולה 5-6
וגם שזה לא חוקי פחות מ28 שיעורים...
כנראה ידעת לנהוג ואמרת לו מראש שיעשה כמה שיעורים בודדים.....
אצל מי עשית את זה???יפה מאד... רק ההסכם היה שאני יעשה כמה שאני יצטרך ובסוף עשיתי 28... זה היה בתקופה של השביתה של הטסטים וזה נמרח הרבה זמן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: