כמה טסטים? יתכן והבעיה לא בנהיגה, אלא בלחץ בטסט.מעל 12000 ש"ח ועדיין אין לי רשיון. יש לכם איך לעודד? (כבר עברתי מורה)
כמה טסטים? יתכן והבעיה לא בנהיגה, אלא בלחץ בטסט.מעל 12000 ש"ח ועדיין אין לי רשיון. יש לכם איך לעודד? (כבר עברתי מורה)
טסט עצמו הוא גם מאוד יקר יכול לצאת בסביבות אלף שקל לטסטכן. עברתי מורה כי הוא לא לימד אותי כלום חוץ מאיפה לתקוע את הרגל
אבל עד שתפסתי שהוא מסובב אותי בזבזתי כ5000
בטח שזה יכול להיות!איך יכול להיות?
לא ראית שאין התקדמות וידע וביטחון...?
[באמת כדי להבין? כי 5000 זה מספר לא מועט של שיעורים]
בכרמיאל הרבה יותר זול כל שיעור. באיזור 120שילמתי 4200 כולל הכל לפני 5 שנים במודיעין,
על אשתי שילמנו סכום דומה לפני שנתיים בכרמיאל בשני המקרים טסט ראשון.
מה שכן לגבי מורות ממליץ לפתוח את הראש, לאשתי המליצה חברה על מורה ערביה בכרמיאל, גם זמינות מטורפת של שיעורים, וגם טסט ראשון, כשתגמר התקופה זה שווה חשיבה
נכון, תשכרו דירה בבין הזמנים ותבואו למרתון שיעוריםבכרמיאל הרבה יותר זול כל שיעור. באיזור 120
במרכז שיעור=180-200×28 כבר עבר את ה5000 לא כולל אגרת טסט העמדת רכב תשלום לבית הספר לנהיגה טסט פנימי וזה אם לא צריך שיעורים נוספיםאין הרבה סיכוי לגמור ב 5K??
אפילו 6?
בדרום זה פחות?במרכז שיעור=180-200×28 כבר עבר את ה5000 לא כולל אגרת טסט העמדת רכב תשלום לבית הספר לנהיגה טסט פנימי וזה אם לא צריך שיעורים נוספים
אז או שתיקחו גלובלי בזול
או שתדעו מראש לאן הולכים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: