כמה עולה לעבור דירה?

• פותח הנושא dvory
  • פורסם בתאריך

aleluu

משתמש חדש
כמו כל דבר בחיים אפשר לעשות את זה בדרך היקרה ואפשר בדרך הזולה!
הדרך היקרה: לשכור דירה שצריכה קצת שיפוצים/תוספת מזגן וכדו', ללכת ישר לתיווך,+ להתקשר להובלה, הראשון בדפי זהב שענה כשהתקשרנו אליו+ לקנות על הדרך כמה רהיטים חדשים
ואפשר לעשות את זה גם בזול אם רוצים, כמובן שיש לזה גם מחירים, אבל מי שחשוב לו הכסף זה שווה.
שוכרים דירה בלי תווך, נכון קצת יותר קשה אבל מבררים אצל מכרים באזור, קוראים עלוני פרסום מהאזור, (ממליץ על האתר http://kolmakom.com
ותבדקו קצת ביד 2 לפני אפשר גם להבין משם מה המחירים פחות או יותר, תקחו דירה שלא תצטרכו להוסיף בה כיור/מזגן וכו' בקשר להובלה כמו שמישהו כתב לפני יש הרבה אנשים שיש להם נגרר וישמחו לעשות לכם הובלה ברבע מחיר, (תלו מודעה בכתב יד בבית כנסת:)) כמובן שזה רק אם אין לכם בית ענק להעביר או דברים יקרים מידי ששבירים מאוד, ושיש לכם בחורים צעירים שיכולים לעזור בהעמסה והסחיבה בתשלום קטן
בקשר לארון, אם אתם לא בקטע אז תקנו אבל אני קבוע "קונה" פה :)

www.agora.co.il

והרהיטים שלי מצויינים!!!

aleluu

משתמש חדש
נכתב ע"י החסיד;n5062455:
כמה באמת עולה לעבור דירה?
הפתרון – תכנון פיננסי נכון בעת הרכישה עצמה והיערכות לקראת ההוצאות. דו"ח מיוחד שהוכן על ידי מחלקת שמאות ומקרקעין בחברת EMI ביטוח משכנתאות (אי.אם.איי) מאשר את מה שכולנו חשים - לא זול לעבור דירה.

אגב, בלי לזלזל חס וחלילה במה שהבאת אבל אני אישית לא סומך על פרסום של חברה עם אינטרס, הרי זו חברה שנותנת "תכנון פיננסי נכון בעת הרכישה" ..וביטוח משכנתאות (ותכולה וכו') והם מעדיפים לבטח כמה שיותר..
כנ"ל כל הכתבות בעיתונים הכלכליים "ראיון עם מר XX קבלן מפורסם:לא ירדו מחירי הדיור! נו באמת.. למה שיגיד שירדו..

להרגיש בבית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
נתונים ממש מהשבועיים האחרונים:
*הובלה מעיר לעיר מקומה שניה לשלישית עלתה לנו 2400 - כולל מנוף (הוריד לנו 100 ש"ח על דפיקה בדלת המקרר:()
לא הייתי ממליצה לך לקחת את המובילים שלנו בשום אופן!
עדיף לשלם עוד כמה מאות ולא להסתכן בארגזים שמוטחים על הרצפה וקירות עם שפשופים וסימנים שחורים...
ולכן, כדאי לסכם על רשימה מדויקת מאוד של ארגזים , רהיטים מוצרי חשמל ( גם קטנים יותר)וכל מה שהמובילים יכולים לחשב בתור עוד ארגז.
אם תצטרכי עוד טיפים- תשאלי .
* הדברה לדירת 3 חד' עלתה 250 ש"ח.
* ביד 2 יש ארונות קיר החל 100 ש"ח וכלה ב2000 ש"ח +
*תמיד עדיף לקחת את הזמן ולחפש דירה כלבבך ולא להסתכן שתצטרכי לעזוב בלחץ.
תוסיפי עוד עלויות של אביזרים לבית כמו מתלים, מדפים, נורות וכו'.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה