כינורות:מחיר ללילה + ארוחת בוקר בסביבות ה-600 ש"ח
יש גם מקומות יותר זולים?מחיר ללילה + ארוחת בוקר בסביבות ה-600 ש"ח
יש שם גם מחירים או רק שמות של מלונות?הכי פשוט להכנס לבוקינג, שם יש את כל המלונות בארץ.
איך אני יודעת מה מהרשימה מלון עם כשרות?עד כמה שאני יודעת בוקינג זה בתוספת כמה אחוזים.
אבל אפשר לראות מחיר ולהתקשר למלון לעשות השוואה
בוודאייש שם גם מחירים או רק שמות של מלונות?
אחרי שתמצאי מלון שתרצי, תבדקי באתר שלהם איזה כשרות יש להם [אם בכלל] והאם מקובל עלייך ההכשר.איך אני יודעת מה מהרשימה מלון עם כשרות?
לא נראה לי , בדרך כלל המחיר הכי נמוך לאמצ"ש במלונות בכשרות מהודרת הוא כ600 ללילהיש גם מקומות יותר זולים?
מה זה כולל במחיר הזה?גם בגלי צאנז בדרך כלל זה המחיר הכי זול
מה זה כולל במחיר הזה?
רק לילה וארוחת בוקראו חצי פנסיון?
נראה לי שבבוקינג רשום בכוכביות קטנות שלא כולל מע"מ...עד כמה שאני יודעת בוקינג זה בתוספת כמה אחוזים.
אבל אפשר לראות מחיר ולהתקשר למלון לעשות השוואה
על סמך מה?רק ארוחת בוקר -700
אמרו לי היום בטלפוןעל סמך מה?
אולי זה תלוי ברמה של החדרעל סמך מה?
הייתי שם לפני שבוע, שילמתי 590.
אולי זה תלוי ברמה של החדר
זה כנראה הסוד.על תאריך של עוד שבוע וחצי
הכי פשוט להכנס לבוקינג, שם יש את כל המלונות בארץ.
אכן בוקינג מציג מחירים ללא מע"מ, ולמי שאינו תייר המלון גובה במקום עוד 17 אחוז.נראה לי שבבוקינג רשום בכוכביות קטנות שלא כולל מע"מ...
והם רושמים את זה בכוכביות ממש קטנות שממש קשה לשים לב.אכן בוקינג מציג מחירים ללא מע"מ, ולמי שאינו תייר המלון גובה במקום עוד 17 אחוז.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: