בעל מקצוע לא מוציא ארגז כלים בפחות מ- 800 ש"ח להתקנת מזגןיש לי בדירה הכנה למזגן כולל תושבות למנוע מחוץ לבנין, כמה תעלה לי התקנה של מזגן, והאם בשתים זה יהיה יותר זול?
לא ממש נכון,(תלוי אזורים), וממש לא נכון בחורף.בעל מקצוע לא מוציא ארגז כלים בפחות מ- 800 ש"ח להתקנת מזגן
זה דווקא נכון, אולי לא במרכז אבל באזורים אחרים ניתן למצוא ודאי עכשיו ב500~זה לא נכון
למה התקנת פעם מזגן? אני כן! כמה וכמה פעמים, ואני יודע בדיוק מה העבודה.התקנה לאנשים נראה מאוד פשוט אבל מי שמתקין מבין
צר לי, אך אין לי איך להואיל לך.קריות -חיפה
אל דאגה, אני מועל ועומד...צר לי, אך אין לי איך להואיל לך.
תבדוק מה כוללת ההתקנה, הרבה פעמים זה רק עד 2 מטר צנרת שבדר''כ לא מספיקה (יותר בריא למזגן שיהיה לפחות 2.8 מטר, במקומות שאין מספיק מקום ל2.8 עושים עוד גלגול של הצינור מאחורי היחידה החיצונית), רק קידוח בבלוק או ללא קידוח בכלל, תושבת דגל מייקרת עוד את הסיפור, ועוד ועוד, אין תחליף ללהביא מתקינים להצעת מחיר שיראו בעין במה מדובראני חיפשתי לאחרונה ומצאתי שבקרן החשמל קנית מזגן כולל התקנה יוצא ממש זול
לא ידוע איך השירות
זה דווקא נכון, אולי לא במרכז אבל באזורים אחרים ניתן למצוא ודאי עכשיו ב500~
אני אומר את זה מידיעה, קרוב משפחה שלי מתקין מזגנים ודיברתי איתו לאחרונה...
למה התקנת פעם מזגן? אני כן! כמה וכמה פעמים, ואני יודע בדיוק מה העבודה
חישבתי וזה עדיין יצא שווהתבדוק מה כוללת ההתקנה, הרבה פעמים זה רק עד 2 מטר צנרת שבדר''כ לא מספיקה (יותר בריא למזגן שיהיה לפחות 2.8 מטר, במקומות שאין מספיק מקום ל2.8 עושים עוד גלגול של הצינור מאחורי היחידה החיצונית), רק קידוח בבלוק או ללא קידוח בכלל, תושבת דגל מייקרת עוד את הסיפור, ועוד ועוד, אין תחליף ללהביא מתקינים להצעת מחיר שיראו בעין במה מדובר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: