נכתב ע"י swiss;465359:אל תתפתו למחירים זולים
אח"כ בוכים
אני לא יודע למה צריכים לבכות.
עשיתי לחב"ד כמה הדפסות יפות אצלו, המחיר היה זול מאוד (1*3 מטר ב150 ש"ח)
כדאי לברר ולחסוך. אין לי מושג לגבי משלוחים. סה"כ שלחתי אותם אליו והוא המשיך
את העבודה משלב סגירת הגרפיקה ואילך.
אשמח לקבל הצעת מחיר להדפסה בגודל מטר על מטר וחצי בערךאני מכיר בהחל מ- 65 למ"ר לא כולל מע"מ, ועד 95 למ"ר לא כולל מע"מ, וכמו שכתבו לעיל - תלוי בכמויות.
קודם כל, זו הדפסה די קטנה שלא מצריכה 'סבב הצעות מחיר'. כ-60 ש"ח (בדפוסים זולים) ועד כ-120 ש"ח (בדפוסים שעובדים נכון).אשמח לקבל הצעת מחיר להדפסה בגודל מטר על מטר וחצי בערך
אני די חדשה בנושא כך שלא מכירה,קודם כל, זו הדפסה די קטנה שלא מצריכה 'סבב הצעות מחיר'. כ-60 ש"ח (בדפוסים זולים) ועד כ-120 ש"ח (בדפוסים שעובדים נכון).
ואין צורך בשביל כך להקפיץ אשכולות ישנים (שככה"נ המידע בהם לא רלוונטי להיום), ובטח לא יותר מאשכול אחד.
בהצלחה רבה
אני די חדשה בנושא כך שלא מכירה,
ולא חושבת שאין לי זכות 'להקפיץ אשכול' גם אם הוא ישן, לא אמרתי שאין זכות אלא שאין צורך. 'זכות' יש גם יש....
בינתיים פנו אלי באישי כמה ניקים- למה אתה חושב שזה לא רלוונטי? כנ"ל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: