ניהול תקציב כמה נשאר לכם אחרי ההוצאות הקבועות בשביל הוצאות משתנות לנפש

כמה נשאר

• בין 500 ל700

• בין 700 ל1000

• בין 1000 ל1500

• בין 1500 ל2000

• 2000 ומעלה

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.

ההדר שבהדר

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
אחרי שאתם מורידים את המשכנתא, הלואות, שכירות, שכר לימוד, ביטוחים, תקשורת, קופת חולים, חשמל, מים, גז, ארנונא, (אם שכחתי משהו תכתבו), כמה נשאר לכם לאוכל ביגוד בילויים נסיעות לנפש לחודש?
והאם לדעתכם זה מספיק?

ההדר שבהדר

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
האם פרוג מתחלק כ"כ דרמטית בין עשירון עליון לתחתון? או שהרבה מאלה שכתבו מעל 2000 הבינו שהכוונה לכל המשפחה ולא לנפש?
וחוץ מזה מעניין אותי לצד השני אלא שכתבו בין 500 ל700 מסתדרים עם זה או לא?

ההדר שבהדר

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
בחירה שלך,

תוכל לתת פעימה לכל 50 ש"ח ..
זהו שזה פעם ראשונה שאני מעלה סקר פה בפרוג ולא רציתי להטריח מידי לכן עשיתי מספרים די כוללים אם המנהל @הון ובית ירצה יערוך ויוסיף מלא אופציות. אבל אני הייתי שמח גם לתובנות אם איזה סכום אנשים מסתדרים הכי בחיים האם עם חמש מאות לנפש או עם אלפיים יכול להיות שיש גם כאלה שמרויחים חמש אלף לנפש ולא מסתדרים

ההדר שבהדר

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
לא הבנתי מה כתבתם. הוצאות חינוך זה הוצאות קבועות, וזה בדיוק השאלה כמה נשאר לכם לחיות בבית עם ההוצאות הלא קבועות? כמה נשאר לאוכל? לנסיעות? לבילויים? אולי לתרופות שלא נזדקק וכו'

Sara led

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
למה אין מעל 2000?
רק אוכל ודלק עולה יותר

שמחה 890

משתמש צעיר
וזה מה שכתבתי שהוצאות חנוך שהם קבועות כוללות גם אוכל לילדים שאוכלים במעון ובצהרון
כך שנשאר יותר כסף פנוי בגלל ההוצאות הקבועות וכאלה שאין להם מעון וצהרון יש להם יותר הוצאות על אוכל שזה במשתנות בכלופן אני סימנתי את התשובה שלי למעלה [בין 1000 ל1500] וברוך ד' מספיק ברווח

ההדר שבהדר

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
זה פשוט מדהים לראות שרוב מוחלט של האנשים חי על בין 500 ל700 לחודש לנפש, מכיון שאין פה את האנשים שמרויחים פחות.
תכל'ס מעניין לדעת האם אתם מרגישים שאתם מוותרים על משהו בסכומים האלו? או שזה סכומים מספקים? האם מדובר פה יותר על זוגות צעירים שהקטנים פחות דורשים כך שנשאר לזוג עצמו יותר כסף להוצאות של עצמו?
שאלות שאני מאמין שיהיה קשה לקבל פה תשובות אבל מי שיוכל אשמח מאוד שיוכל לשתף את הציבור כדי שנוכל להחכים ולדעת.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה