נכתב ע"י ציפופו 1;n5098170:לי נתנו מחיר של 120 ש"ח לגרם, אבל תמורת תכשיט אחר.
אם לא קונים תכשיט אחר אני יודעת שהמחיר הוא בסביבות ה 100
נכתב ע"י טובה מלי;n5098287:איפה?
אשמח לדעת איפה בקרית ספרנכתב ע"י האמת;n5098693:90 ש"ח בקרי"ס
נכתב ע"י sarigold5;n5099449:בערב פסח הלכתי לכל החנויות תכשיטים שמצאתי בגאולה והמחיר הכי טוב היה בחנות קטנה שקרובה לפיצה ירושלים (ככה קוראים לזה?) קרוב לפוזמק. המחיר שם היה גם אם אני לא קונה אצלו.
השני בתור היה בחנות שקרובה לכיכר השבת (לויאן אולי?), שם המחיר היה די קרוב לחנות הראשונה שהזכרתי אבל אם לא קונים אצלו תכשיט זה היה פחות.
נכתב ע"י טובה מלי;n5099483:בדיוק טוב לי המיקום.
כמה זה הי'ה לגרם?
נכתב ע"י לי לה לו;n5099437:אשמח לדעת איפה בקרית ספר
וגם האם זה נכון לעכשיו? כי הבנתי שזה לפי תקופות -הציעו לי ממש לאחרונה מחיר מסוים ולקרובת משפחתי נתנו באותו מקום מחיר יותר גבוה אבל לפני כמה שנים
כי זה תלוי כמה הערך של הזהב כיום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: