כמה מקבל עורך סרטי וידאו לחתונות?

ASUS

משתמש צעיר
לי יש עורך כבר יותר משנתיים ב500 ש"ח, הוא עושה עבודה יפה, ויש לי עוד 2 עורכות ב450 ש"ח שגם עושות עבודה טובה, אולי טיפה פחות מושקעת מה500 אבל בהחלט שוות את המחיר, היום כל תלמידת סמינר לומדת עריכה, השוק מוצף, אני יודע שזה מעצבן לשבת לערוך, ואני מעריך את העבודה של העורכים שלי, אבל אם כל הכבוד התחרות בשוק מאלצת אותי לשלם נמוך, ואני מדבר על התשלום לצלמי החתונות, הבלאי של הציוד שלי יקר, דבר שצלם חתונות מפגר לא מחשב, אני רק בחצי שנה האחרונה הוצאתי 6600 ש"ח על בלאי!!!, נכון שאני מקפיד על ציוד שמור ואיכותי, ואני רץ להחליף ראש קריאה על כל חשד לתקלה, ואני משתמש בקלטות PQ היקרות יותר ואני מוציא על כל חתונה קלטת חדשה, בשורה התחתונה לפעמים יוצא לי שהעורך מרוויח יותר ממני בעוד שאני עושה את העבודת שטח

ASUS

משתמש צעיר
ואגב אם אתה מדבר על אמריקה, אם הם ישלחו חומר לחוץ לארץ לעריכה הם ישלחו לסין... שם יצא להם 100 ש"ח אתה מבין שאתה לא רלוונטי, המחיה באמריקה יקרה, שם על הלחם משלמים יותר ובהתאם על העבודה לוקחים יותר כי צריך פרנסה

ROT

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י ASUS;342142:
ואגב אם אתה מדבר על אמריקה, אם הם ישלחו חומר לחוץ לארץ לעריכה הם ישלחו לסין... שם יצא להם 100 ש"ח אתה מבין שאתה לא רלוונטי, המחיה באמריקה יקרה, שם על הלחם משלמים יותר ובהתאם על העבודה לוקחים יותר כי צריך פרנסה
זה לא נכון מה שאתה אומר
אני שמעתי כבר כמה מקרים של חתונות אמריקאיות שהביאו לשם צלם וידיאו מהארץ ושילמו לו מלון, כרטיס טיסה ועוד יצא להם יותר זול מצלם סטנדרטי שם.
אני חושבת שבהחלט הם היו שמחים להשתמש בעורכים יותר זולים מהארץ

חייבים לעשות כבר איזה שהוא מחירון לנושא הזה כי הניצול בענף הזה חוגג!!!!!!

yosale

משתמש פעיל
צילום מקצועי
אני בהחלט מסכים עם הטענה שהמחירים לעריכת חתונות לא תמיד הוגנים..
אגב הציעו לי כמה פעמים לצלם חתונות בחו "ל תמורת שכר גבוה לעומת הארץ (שכר שמכסה את הכרטיס טיסה ואת השהייה ועדיין משתלם )... הבעיה היחידה היא שהמצלמה שלי PAL למרבה הצער...
אני ראיתי עבודות סטנדרטיות של חתונות שם ומה אני יגיד לכם.. לא יותר טוב מהארץ..
צלמים עובדים שם עם הDVX100 ולוקחים 2000 דולר כמו כלום.. (עם כל התחרות שיש גם שם )
נראה לי שהבעיה בארץ היא שכל מתחיל שובר את השוק במחירים ברצפה על מנת להיכנס אליו.. ולפעמים המתחילים האלו עושים עבודה מאוד טובה ביחס לניסיון המועט שלהם... בחו "ל - כמה שאתה מתחיל אתה לא תשבור את השוק כמו ישראלי...

פרש

משתמש רשום
עורכים מסין לא מבינים בחתונות יהודיות...
מנסיון, צלמים מחו"ל אוהבים לעבוד עם עורכים מהארץ.
הבעיה היא, שלכל אחד מהם כבר יש עורכ/ת בארץ, כך שלא נשאר לכם למי לפנות...:rolleyes:

ASUS

משתמש צעיר
גם אני צילמתי בחו"ל, זה לא אומר לי כלום, מי שלוקח מחו"ל צלם מהארץ או בגלל כמו במקרה שלי כי הוא מכיר את העבודה שלי ומעריך אותה, או בגלל שהוא חי שם בלי גרוש ומנסה לחסוך כל שקל

ASUS

משתמש צעיר
אה ושכחתי לציין , זה שהוא מזמין אותך לצלם בחו"ל כדי לחסוך כסף, זה לא בשביל שתיקח לו מחירים גבוהים כמו שלוקחים באמריקה, מה שאומר שעדיין תשארו עורכים זולים וצלמים זולים גם באם העבודה הנה בשביל חו"ל, למעט הוצאות נוספות בגלל שזה אחרי הכל חו"ל

yosale

משתמש פעיל
צילום מקצועי
זה לא מדויק שבחו"ל יקחו אותך בגלל החיסכון.. הם לא כמו הישראלים שכל שקל מזיז להם..
דבר שני ברגע שהם מבינים שצלם מהארץ יתן להם באותו מחיר שהם משלמים למקומי עבודה הרבה יותר מושקעת זה משתלם להם
כמו כן ברור שבשביל חתונה אחת לא רווחי לטוס לחו"ל.. אולם עם יש לך כמה חתונות במשך שבוע או שבועיים זה מאוד משתלם
ולמי שטען שיש להם כבר עורכים מהארץ.. זה ממש לא נכון, זה פשוט גדול עליהם להעביר חומר גלם לארץ וחזרה והמתנה וכו'.. מה גם שהצלם חייב לגבות את החומר אצלו במחשב וזה מתחיל להיות מסורבל..
בכל מקרה נחזור לארץ, צילום חתונה זה לא דבר פשוט.. וגם עריכה ברמה זה דבר שלוקח זמן. לצערי בציבור החרדי אנשים מוכרים את עצמם בגרוש... יש את הטובים שלוקחים מחירים גבוהים וכל השאר מקרטעים עם המחירים (העיקר לעבוד).. הפורום הזה מיודע לאנשי מקצוע בציבור החרדי.. ובידינו להשפיע על השוק.. חייבים לקבוע רף או נורמה ברורה כך שכולם יצאו נשכרים.. מי שכתב באחת ההודעות הקודמות על בלאי של הציוד צודק לחלוטין..
מכיון שאשכול זה נפתח בשאלה על מחירי העריכה וראיתי כמה תגובות שמדברות על מחירים בסביבות ה500 ש"ח כולל קליפ.. לדעתי זה מחיר מחפיר.. עריכה עם קליפ לקחת לעורך זמן נטו עבודה לפחות 7 -10 שעות + עוד כמה שעות על רינדורים למי שנצרך לזאת, ייצוא, הכנת תפריט לDVD, צריבה, גרפיקה לדיסק, הדפסה וחיתוך וכו' בקיצור יום וחצי עבודה ולפעמים גם יומיים..(למי שלוקח פחות-אני לא יודע איזה קליפ הוא עושה)
אל תשכחו שכל עותק עולה לעורך בסביבות ה10 שקלים לפחות ויכול להגיע גם ל15/20(2/3 דיסקים, קופסה, דף ואם הוא מדפיס אז הסיפור מתייקר עקב עלויות הדיו)
לצערי הרב אני מכיר אנשים שעובדים במחירים כאלו ואני לא מאשים אותם, אך בסופו של דבר גם הם מפסידים מכך

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה