יהודי זה הכי
משתמש רשום
הייתי אומרת 30 ש"ח על מכונה מלאה, 15 על קטנה. אם זה סדינים או משהו דומה (שזה יותר קשה) להוסיף איזה חמש שקל
לא יודעת אם זה קשור...זה תלוי באזורים...
על מה הוואו?לא יודעת אם זה קשור...
אבל מבאס בחורה לדעת שמשלמים לה, נגיד, 20 ש"ח לשעה,
כשהיא יודעת שאפשר לקבל יותר...
כמובן כל אחת תחליט לעצמה כמה היא נותנת, אבל אני לא חושבת שזה קשור לאיזור.
ילדה בת 13? וואו.ואם היא מקפלת טוב ויפה ואתם מרוצים,אז 35 גם יפה לשעה.
אני משלמת 40 לשעה,3 שעות כל שבוע.
מה זה משנה בת כמה היא?ילדה בת 13? וואו.
צריך מי שיתפעל אותוהכי זול 89 שחמתקן לקיפול כביסה במהירות ובמקצועיות
מתקן לקיפול כביסה במהירות ובמקצועיות. המתקן יקפל לכם בשניות כל בגד! הבגדים יהיו מתוקתקים, כאילו הרגע חזרו מהמכבסה...מתקפל ופשוט לתפעול ואחסון.www.dealema.co.il
זה לא בייביסיטר, זה הרבה יותר קל מבייביסיטר.אבל זה לא בייביסיטר, ונראה לי שזה קצת ניצול לשלם לה 15 שקל לשעה בערך 4 מכונות
אפשר לפרגן יותר, בסביבות ה25-30
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: