דרוש מידע כמה לקחת לבת 13 על קיפול כביסה קבוע?

Shainec

משתמש פעיל
בתור אחת שכבר לא מתעסקת במשק בית וביביסיטר [רק לחברים טובים] ,
אבל יכולה לכתוב ספר על מה שעברתי עם סוגי לקוחות כביכול ,
אני יכולה לומר מילה אחת...
אם פעם הזמנתם ביביסיטר ואחר כך היא אף פעם לא יכולה, ולא מסתדר לה, זה מסיבה אחת פשוטה:
שכר נמוך. ובמטבעות. בשקלים.
כל מי, אבל כל מי שעבדתי אצלו, ולא משנה באיזה גיל ,ואחרי העבודה הוא היה אומר " אז כמה סגרנו לשעה? 30? אה, זכרתי 25..." , או " וואי , 4 שעות ועשרים דקות עבדת, כפול חמישים לשעה, מאתיים נכון?" , לא לא מאתיים. אני עבדתי 4 שעות ועשרים דקות! וזה לא כלום.
עוד אחת - "אני משלמת 15 לשעה שהם ישנים ו20 שהם ערים"- שהיא חוזרת מאירוע- מתי הם נרדמו? 8 וחצי? עכשיו 11 עשרים, רגע נחשב , אז על השעתיים הראשונות 20 ואחכ זה יוצא שעה וארבעים דקות? ...

כל הנשים הנ"ל ועוד , קיבלו ממני שירות פעם אחת. גם אם אח"כ יכלתי, הייתי אומרת וואי לא היום יש לי מפגש.
מי שלא יודע לכבד, להשאיר הצעה לקפה, לתת תשלום נורמלי ולא בשקלים ולגרד מול העיניים מהארנק! כאילו אני קופאית בסופר, שימשיך לבכות על מצב הביביסיטר ההזוי בעיר...

בקיצור- אם אחת ממכן מזהה את עצמה כאן, וחשובת שבחורות - בכל גיל , 13-20 , לא זקוקה לאמירה: תרגישי בבית. רוצה לשתות, תכיני לך קפה, יש שוקולד,
ובסיום המשק בית/ הביביסיטר שטרות מכובדות לתשלום,
שתדע שזה הסיבה.

מאחת שעשתה למעלה מ100 משפחות את הדברים האלה,
ויש משפחות שאני חוזרת אליהם בריצה.

[וכבר לא לוקחת 20 שח לביביסטר , ולא שלושים למשק בית,
נותנת אחלה שירות, ומעבר, נהנית לעשות חסד עם אמהות עמוסות [בתשלום, אבל הרבה ראש גדול ומעבר,]- ומקבלת אחלה תמורה,בצורה מכובדת, ועם יחס מכבד.
הלוואי מחפשת בייביסיטר ומקפלת כביסה בנרות משלמת 50 לשעה ועדיין אף אחת לא מחזירה מעמד

אולטרא סגול

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
לדעתי גם מאד משנה מה הסיבה שהבחורה מקפלת את הכביסה, בעיה כלכלית שהיא יכולה לעזור לבית או נטו שיעמום ומילוי הזמן בתעסוקה
למה זה משנה אם המלצר בא לעבוד בערב שלך כי הוא צריך כסף או כי הוא לבד בבית ומפחד להישאר לבד?
מה זה משנה אם הנגר שבא לך להתקין את הארון הוא חייב פרנסה או שזה חשוב לו לפיזותרפיה או לשפיות הדעת?

שעת עבודה זו שעת עבודה . במחילה.
לא משנה הסיבה.

שעוני להב

משתמש חדש
מנוי פרימיום
לגבי השכר,
אני באמת לא מבינה בזה...
בחיים לא נעזרתי בקיפול וכו....
אם השכר הממוצע הוא יותר - אז בשמחה!!
העיקר משהי טובה, זריזה , עם ראש גדול :)
אשמח לשמוע תגובות - ממי שיכולה/ מכירה ...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה