נכתב ע"י נמה;365628:בציבור הכללי על עיצוב לוגו לוקחים $500-$1000 או אפילו יותר. אני יודעת שאצלינו מעצבים מקבלים פחות. אבל למה להשפיל את עצמינו עד עפר? אם משהי מצליחה לגבות 1500 ש"ח עבור לוגו תפרגנו לה! ותודיעו ללקוחות שלכם בפעם הבאה שאתם מעלים מחירים!
נכתב ע"י גרפיקהil;365721:מה עניין פרגון לפה? כולנו מפרגנים להרבה אנשים שהכיס שלהם תופח על חשבוננו אבל לגמרי לא מצדיקים אותם. בלי להתכוון לאף אחד פה, כמובן.
לגבות 500-600 ש"ח עבור לוגו סביר לא משפיל בעיני אלא פשוט הוגן.
דרך אגב מאיפה אתם לוקחים את הבטחון ש'בציבור הכללי' המצב כך? אין זאת אלא הדשא של השכן... בידיעה.
SR, הקובץ שצירפת מעולה. תודה רבה. יש שם כמה דברים שאין להם מחיר. מחוסר ידע?נכתב ע"י sr;365796:ראשית, באמת התכונתי ללוגו חדש
לא שמתי לב על שמדובר על חידוש
שנית, לוגו שמחדשים כמעט תמיד יוצא ממנו לוגו חדש.
לי יש מחירון, אני לא מחריכנ אף אחד לבא אלי. אני לוקחת בין 1200-1500 ש"ח ללוגו ונותנת בונוס את הניירת. ובפרט שבקשור שנתן זאבי ראיתי שזהו מחיר ללוגו חדש עם ניירת וכן המחיר הוא לגרפיקאיבינוני. ומה עם מקצועי?.
דבר נוסף, גרפיקאים לא עושקים אנשים, שעת עבודה של גרפיקאי מקצועי שוה המון, בפרט עם הוא נותן שירות טוב, ויודע גם איך להגיש לוגו כדי שיהיה שוה את מחיר ששולם עליו.
אריאל, מה המחיר שלך? אני ממש מתפלאה עליך יש לך עבודות טובות מאד ואת לוקחת פחות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: