כללי כמה לוקחים על חידוש לוגו

גרפיקהil

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
לאור כל התגובות כאן, החלטתי לבדוק ביסודיות מה טמון בלוגו שחפצים ביקרו:p
לקחתי בידי את המגזין 'לעניין' של השבוע (שהוא עבה במיוחד) והצטיידתי עם מגדלת, דפדפתי בסבלנות דף אחר דף, עקבתי אחרי כל לוגו ולוגו בעיון ולא מצאתי אפילו אחד:mad: ששווה יותר מ400 ש"ח במקרה המצוין (2-3 לוגואים לכל היותר) ו40 ש"ח... במקרה הגרוע.

אז אולי, חברי פרוג היקרים, הסבירו לי למה אמורים לגבות עבור לוגו 1500 ש"ח?????

בשביל להרים את האגו של המעצב צריך הלקוח המסכן לשלם במיטב כספו?

אני בעד מחירים הוגנים אבל קצת כנות רבותיי....

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
גרפיקהil,
אם SR לוקחת מחיר כזה על לוגו אז כנראה שהוא קצת יותר מכל הלוגואים שיש בעיתון לעניין אבל עדיין לא מצדיק לדעתי. אפשר לקחת כפול מהמחיר הרגיל, אפילו קצת יותר מכפול, אבל להיסחף עד כפול 4???
גם אותי מעניין לראות את הלוגו "השווה" הזה...
(לא בציניות, באמת).

נמה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
D I G I T A L
בציבור הכללי על עיצוב לוגו לוקחים $500-$1000 או אפילו יותר. אני יודעת שאצלינו מעצבים מקבלים פחות. אבל למה להשפיל את עצמינו עד עפר? אם משהי מצליחה לגבות 1500 ש"ח עבור לוגו תפרגנו לה! ותודיעו ללקוחות שלכם בפעם הבאה שאתם מעלים מחירים!

גרפיקהil

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
נכתב ע"י נמה;365628:
בציבור הכללי על עיצוב לוגו לוקחים $500-$1000 או אפילו יותר. אני יודעת שאצלינו מעצבים מקבלים פחות. אבל למה להשפיל את עצמינו עד עפר? אם משהי מצליחה לגבות 1500 ש"ח עבור לוגו תפרגנו לה! ותודיעו ללקוחות שלכם בפעם הבאה שאתם מעלים מחירים!

מה עניין פרגון לפה? כולנו מפרגנים להרבה אנשים שהכיס שלהם תופח על חשבוננו אבל לגמרי לא מצדיקים אותם. בלי להתכוון לאף אחד פה, כמובן.
לגבות 500-600 ש"ח עבור לוגו סביר לא משפיל בעיני אלא פשוט הוגן.

דרך אגב מאיפה אתם לוקחים את הבטחון ש'בציבור הכללי' המצב כך? אין זאת אלא הדשא של השכן... בידיעה.

נמה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
D I G I T A L
נכתב ע"י גרפיקהil;365721:
מה עניין פרגון לפה? כולנו מפרגנים להרבה אנשים שהכיס שלהם תופח על חשבוננו אבל לגמרי לא מצדיקים אותם. בלי להתכוון לאף אחד פה, כמובן.
לגבות 500-600 ש"ח עבור לוגו סביר לא משפיל בעיני אלא פשוט הוגן.

דרך אגב מאיפה אתם לוקחים את הבטחון ש'בציבור הכללי' המצב כך? אין זאת אלא הדשא של השכן... בידיעה.

עבדתי בעבר בסטודיו של מעצב, המחיר שלו ללוגו בלבד ללא ניירת וכו' היה אלף דולר וב"ה היו לו מספיק קליינטים כדי להעסיק 2 גרפיקאים ו2 ביצועיסטים ולשלם להם שכר הוגן

sr

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
ראשית, באמת התכונתי ללוגו חדש
לא שמתי לב על שמדובר על חידוש
שנית, לוגו שמחדשים כמעט תמיד יוצא ממנו לוגו חדש.
לי יש מחירון, אני לא מחריכנ אף אחד לבא אלי. אני לוקחת בין 1200-1500 ש"ח ללוגו ונותנת בונוס את הניירת. ובפרט שבקשור שנתן זאבי ראיתי שזהו מחיר ללוגו חדש עם ניירת וכן המחיר הוא לגרפיקאיבינוני. ומה עם מקצועי?.
דבר נוסף, גרפיקאים לא עושקים אנשים, שעת עבודה של גרפיקאי מקצועי שוה המון, בפרט עם הוא נותן שירות טוב, ויודע גם איך להגיש לוגו כדי שיהיה שוה את מחיר ששולם עליו.

אריאל, מה המחיר שלך? אני ממש מתפלאה עליך יש לך עבודות טובות מאד ואת לוקחת פחות?

קבצים מצורפים

• מחירון פרוג.doc
    KB 251.5 · צפיות: 51

באלמעלה

משתמש פעיל
מה ההתרגשות
זה המחיר!
ותאמינו לי הכל תלוי איך אתם מגישים בסוף את העבודה הסופית.
אם תזרקו ללקוח 4 בדף הוא באמת ישלם לך 100 שקל לכל דוגמה.
אם תדעו להשקיע עוד חצי שעה בהגשה, תראו תוצאות טובות יותר.
אצל החילונים לא תמיד המצב טוב יותר.
ותפסיקו להרוס את השוק.

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
ללוגו וניירת (בלאנק, מעטפה, כרטיס ביקור) המחיר הגיוני.

didis

משתמש צעיר
נכתב ע"י sr;365796:
ראשית, באמת התכונתי ללוגו חדש
לא שמתי לב על שמדובר על חידוש
שנית, לוגו שמחדשים כמעט תמיד יוצא ממנו לוגו חדש.
לי יש מחירון, אני לא מחריכנ אף אחד לבא אלי. אני לוקחת בין 1200-1500 ש"ח ללוגו ונותנת בונוס את הניירת. ובפרט שבקשור שנתן זאבי ראיתי שזהו מחיר ללוגו חדש עם ניירת וכן המחיר הוא לגרפיקאיבינוני. ומה עם מקצועי?.
דבר נוסף, גרפיקאים לא עושקים אנשים, שעת עבודה של גרפיקאי מקצועי שוה המון, בפרט עם הוא נותן שירות טוב, ויודע גם איך להגיש לוגו כדי שיהיה שוה את מחיר ששולם עליו.

אריאל, מה המחיר שלך? אני ממש מתפלאה עליך יש לך עבודות טובות מאד ואת לוקחת פחות?
SR, הקובץ שצירפת מעולה. תודה רבה. יש שם כמה דברים שאין להם מחיר. מחוסר ידע?
רציתי להוסיף על הדברים שלך- גם לי זה לא נראה יקר, דבר ראשון כי הרבה פעמים חידוש לוגו הוא כמו יצירת לוגו חדש ודבר שני, מעצב לא לוקח רק על שעות עבודה, הוא צריך להביא בחשבון גם את עלות הלימודים שהוא שילם כדי להגיע למה שהוא, ומעצב טוב תמיד ממשיך ללמוד ולהתעדכן, לרכוש פונטים ולשדרג את התוכנות והכל עולה כסף. אם מעצב טוב ייקח מחירים נמוכים יותר הוא לא ירויח כלום...

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה