מסתבר שזאת התשובה.תלוי מי עושה את הבדיקה...
סביר בהקשר הזה שגייסו המוני דוגמים צ'יק צ'ק!מסתבר שזאת התשובה.
אם זה מישהו מיומן זה אמור להיות ממש קליל בלי טיפת כאב.
אנחנו עשינו בצורה כזאת, והתשובות נכונות לגמרי, חלק חיובי וחלק שלילי, בדיוק כמו שצפינו מראש.
גם לא נכון, מנסיונינו.קחו בחשבון שמי שיש לו תסמינים זאת אומרת שיש לו רגישות גבוהה באזור הגרון והאף ולכן כנראה יכאב לו יותר
קשקוש. אין משמעות לכאב מבחינת אמינות הבדיקה..יום ראשון שעבר עשיתי בדיקה. והיא היתה לא קצת לא נעימה אבל ממש סביר.
היום עשיתי עוד בדיקה. וזה ממש כאב שאלתי את מי שבדק למה זה כואב לי? לפני זה זה לא כאב לי. אז הוא אמר שכנראה הבדיקה הקודמת לא היית טובה.
שאלה לי אליכם כמה כאב לכם הבדיקה??
יש טענה שמסתובבת בציבור,קשקוש. אין משמעות לכאב מבחינת אמינות הבדיקה..
יש לה משמעות מבחינת מיומנות ועדינות הבודק.
בבדיקה בגרון אפשר לראות מה עושים,
בתוך האף - לא רואים. וצריך יד עדינה שלא תפגע מילימטר ימינה/שמאלה/פנימה מיותר,
מה שעושה את הכאב הלא נעים.
כמו שכתבו כאן - די שהבדיקה תצא מדויקת - צריך להגיע עמוק יחסית.יש טענה שמסתובבת בציבור,
כי ככול שדוחפים את המטוש עמוק יותר לתוך האף הסיכויים שתתקל תשובה חיובית- עולים.
כמובן אין לי מקור לא להפריך ולא לבסס. זוהי טענה ככול הטענות.
לא. ההסבר היה שאמורים להגיע פנימה. לא קשור לכאב (אגב, בנוגע לכאב - הזכיר שיש הבדל גם בין המבנה של כל אחד).פחחחחחחחחחחח...
משום מה יש לי הרגשה שהוא אמר כך כי היה לו לא נעים שהוא לא מספיק מנוסה והוא מכאיב.
במה לטפל?!אי אפשר לטפל בזה??
כן.מעניין אם יש כאלו שלא כאב להם בכלל וקיבלו תשובה חיובית.
יש כאן מישהו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: