אה חחח
קקאו לשוקו זה שוקולית
וקקאו רגיל זה כהה מאוד בלי שום סוכר
ישראליות, רק תאשרו לי
אומרים קקאוהיה זכור לי שקוראים לזה ככה
תאשרו גם לי
על האריזה כתוב בד''כ קקאו הולנדי
אה חחח
קקאו לשוקו זה שוקולית
וקקאו רגיל זה כהה מאוד בלי שום סוכר
ישראליות, רק תאשרו לי
אומרים קקאוהיה זכור לי שקוראים לזה ככה
תאשרו גם לי
יש! אז לא טעיתיאומרים קקאו
על האריזה כתוב בד''כ קקאו הולנדי
תודה!!!!בשמחה:
3 ביצים
כוס סוכר
1/2 כוס שמן
100 גרם מרגרינה
כוס קמח תופח- או קמח רגיל ואבקת אפיה
400 גרם מרגרינה- להוסיף לפי הצורך
קצת סדר:אומרים קקאו
על האריזה כתוב בד''כ קקאו הולנדי
כמו שיש ישראלים שבטוחים שפלאפל עם חומוס זה לא המקוריאני ארגנטינאית שורשית ויש לנו את האלפחורס של הקורנפלור, עם המרקם שנמס בפה, ויש חלביים שהם בדרך כלל רק עם קמח (אני משתמשת בקמח שמגיע כבר עם אבקת אפיה ולכן לא שמתי כמות, יש כזה דבר בישראל?)
ולמה חייבים קוקוס אם אפשר לגוון??
בשמחה!!תודה!!!!
למטה זה בטח קורנפלור ולא מרגרינה לא?!
מתוקןבשמחה:
3 ביצים
כוס סוכר
1/2 כוס שמן
100 גרם מרגרינה
כוס קמח תופח- או קמח רגיל ואבקת אפיה
400 גרם קורנפלור- להוסיף לפי הצורך
בדרך כלל קודם את הרכיבים ה"רטובים" ואחר כך את הקמח/קורנפלור בהדרגהמלכי בן חמו ואת פשוט מערבבת הכל יחד ?
כי שלי ממש שונים!
בתמונה? מילוי ריבת חלב וציפוי בוטנים חצי טחוניםמה יש בפנים? איה קרם ואיזה ציפוי?
תודה!!!@מלכי בן חמו מפתיע מאד המתכונים שלך
קודם כל העיצוב והצילום וואו עושה חשק !!
שימי לב שבמתכון הראשון יש רק ביצה אחת וכו, נראה לי גם יוצאת כמות יותר קטנה של בצקכמות הקורנפור נראית לי ממש גדולה ביחס לקמח ...
רצינית לגמרי טוב לא תמיד אני משועממת, אבל כמה פעמים בהחלט עשיתי את זה (המלצה של בתדודה) מערבבים ממש טיפה כדי שלא יהיה מודגש ויוצא טעם מאד מעניןאת רצינית שכתבת שאת מערבבת ריבת חלב עם חמאת בוטנים ?
כמו ששמתי קודם, לערבב במזלג את כל החומרים חוץ מהקמח ולהשתדל שישארו מה פחות גושים מהחמאה (אם נשאר לא נורא) ואז להוסיף את הקמח בהדרגתיות@מלכי בן חמו אני רוצה להכין עכשיו את העודיות
יש הוראות הכנה?
החמאה צריכה להיות מומסת?
מערבבים את כל החומרים ביחד או שיש שלבים?
האם צריך לקרר את הבצק אחחרי ההכנה לפני שקורצים עוגיות?
תודה רבה מאד למי שתענה!!
בחום גבוה (בערך 200) עד שאת נוגעת בהן והן לא רכותבאיזה חום אופים וכמה זמן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: