מלכי סלמון
משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
יוצרי ai
וכשאני מסובבת את הראש הלכה חצי קופסא
חסום בנטפרי.צפה בקובץ המצורף 1109800מצרפת מתכון אלפחורס שאני לא מפסיקה להכין
וכשאני מסובבת את הראש הלכה חצי קופסא
עדיין חסום לצערי...
יש לך מושג איך אני יכולה להעלות אותה שיהיה פתוח לך?עדיין חסום לצערי...
את האמת שלא...יש לך מושג איך אני יכולה להעלות אותה שיהיה פתוח לך?
כמה זה בערך?170 גרם קמח (אף פעם לא מדדתי, מוסיפה לפי הצורך)
בכוס קמח יש 140 גרםכמה זה בערך?
כוס? חצי כוס?
בערך
מה יכול להיות בתמונה שמצורפת למתכון?מה יש בתמונה שזה נחסם?!
הקקאו מוסיף טעםתודה על המתכון
כמה שאלות:
הקקאו בשביל הצבע? הטעם? המרקם?
ונמה עם מילוי? ריבת חלב?
אשמח לדעת
תודה רבה
אני ארגנטינאית שורשית ויש לנו את האלפחורס של הקורנפלור, עם המרקם שנמס בפה, ויש חלביים שהם בדרך כלל רק עם קמח (אני משתמשת בקמח שמגיע כבר עם אבקת אפיה ולכן לא שמתי כמות, יש כזה דבר בישראל?)העוגיות נראות מצויין
אבל אלפחורס זה לא.
אלפחורס זה עוגיות בהירות ממולאות בריבת חלב ומעוטרות בקוקוס. בבצק יש קורנפלור בד"כ
אמנם יש אלפחורס כהה עם קקאו. אבל הפאנצ' של האלפחורס זה המילוי.
עם ארגנטינאיות אני לא מתכווחת למרות שחברה שלי ארגנטיאנית טוענת בלהט שבלי ריבת חלב וקוקוס זה לא אלפחורס. אולי זו מחלוקת חכמיםאני ארגנטינאית שורשית ויש לנו את האלפחורס של הקורנפלור, עם המרקם שנמס בפה, ויש חלביים שהם בדרך כלל רק עם קמח (אני משתמשת בקמח שמגיע כבר עם אבקת אפיה ולכן לא שמתי כמות, יש כזה דבר בישראל?)
ולמה חייבים קוקוס אם אפשר לגוון??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: