תסלחי לי אבל זה לא שיקול כלל.
דבר ראשון באופקים לא נופלים כמעט טילים, דבר שני כמו שאמרו לך כבר כמה, שהיום זה כבר לא משנה איפה גרים כי לדאבוננו הטרור הגיע עד המרכז, ודבר שלישי אם בגלל הסיבה הזאת אז אדרבה זה סיבה כן לגור שם, כי כל מי שקצת קורא חדשות יודע שהדרום הוא המקום הכי מוגן בארץ מבחינת מקלטים, לא כמו ירושלים ובני ברק שכל מקלט משמש או לחנות או למחסן או לשתיהם ביחד, בשנים האחרונות המדינה השקיעה מיליוני שקלים כדי לשפץ ולבנות מקומות מוגנים בכל הדרום, (כן כן, הרבה יותר מנתניה וחדרה והמסתעף).
ולגופו של עניין תאמיני לי שאם יש לי את המספר טלפון שלו, אז אני הראשון להתקשר אליו לשכנע אותו כן לעשות את הצעד המבורך הזה, רק באופקים (ובעוד כמה מקומות בודדים בדרום) עדיין אפשר לקנות דירה מרווחת במחיר הגיוני, זה העיר עם הקהילה הכי גדולה ומתפתחת בדרום עם יותר מאלפיים משפחות! כן ירבו, וכל הזמן בונים שם עוד דירות והצפי הוא שבעוד 5 שנים יהיה שם יותר מ3000, וזה הקהילה הכי ותיקה בדרום עם שקט ושלוות הנפש בין כלל האוכלוסייה, זה גם העיר היחידה! בארץ שראש העיר מעוניין שיבואו כמה שיותר חרדים לגור שם (שלא כמו בערים אחרות שראש העיר מצטלם יפה ליד כמה חכי"ם חרדים, ואחרי כמה ימים שומעים בחדשות שהוא דחק את הפרוייקט של החרדים הכי רחוק שאפשר...), גם לגבי תחבורה ומקומות עבודה זה נחשב למקום מאוד מסודר עם תחבורה לכל חלקי הארץ!, בקיצור פריפרייה שהיא עולם.
ומילא אם הייתם גרים בתוך הטשולנט במרכז מאלו שלא יכולים לפקוח עיניים החוצה, וחושבים שצריך טיסה ודרכון כדי להגיע לדרום, אבל אם אתם כבר בין כך לא שייכים לקטגוריה הזאת, אז לא מובן מה הטענות כאן אלא אם כן הכל נובע מהטענה של "אנחנו גרים יחסית בצפון ואופקים מרגיש לנו מעבר להרי החושך...".
גילוי נאות, לא כמו שחשבתם, אני לא גר באופקים ולא בדרום ולא בצפון, אני גר במרכז מסיבות אישיות, והלוואי ויכולתי לעבור לפריפרייה ולהנות מדירה שהיא פי שתים מהגודל שיש לי ולשלם עליה פחות מחצי ממה ששלמתי.