מה הכוונה ?וקווי אשראי מיותרים פתוחים
מסגרת אשראי גדולה במיוחד ,מה הכוונה ?
אז אם המסגרת היא רק 5000 ש"ח ולא ניצלו אותה (יש כסף בחשבון) אז זה לא אמור לעורר בעיות בלקיחת המשכנתא ?מסגרת אשראי גדולה במיוחד ,
כרטיס אשראי עם מסגרת גבוהה
דהיינו בקבלת כרטיס אשראי המסגרת הבסיסית היא בד"כ 5000 ש"ח לאחר תקופה בקשת וקבלת 10000
עבר עוד תקופה ויש לך כמה קניות חריגות ובקשת להגדיל ל30000 וקבלת
אפי' אם לא תנצל את המסגרת מבחינת הDBI אתה חשוף להלואה של 30000 ש"ח ואם תבקש עכשיו הלואה זה ישפיע
ישפיע לטוב או לרע? על לקיחת משכנתא?מסגרת אשראי גדולה במיוחד ,
כרטיס אשראי עם מסגרת גבוהה
דהיינו בקבלת כרטיס אשראי המסגרת הבסיסית היא בד"כ 5000 ש"ח לאחר תקופה בקשת וקבלת 10000
עבר עוד תקופה ויש לך כמה קניות חריגות ובקשת להגדיל ל30000 וקבלת
אפי' אם לא תנצל את המסגרת מבחינת הDBI אתה חשוף להלואה של 30000 ש"ח ואם תבקש עכשיו הלואה זה ישפיע
לא, זה טובשוב אני שואלת כי אני רוצה להיות בטוחה
אם המסגרת שלי גדולה זה משפיע לרעה על לקיחת משכנתא????(אף פעם לא ניצלתי את כולה)
אני בעצמי ביקשתי שיגדילו לי את המסגרת כי חשבתי שזה טוב
עכשיו זה בדיוק הזמן לקנות דירה! עוד חצי שנה שהריבית תרד והציבור יחזור לשוק, המחירים יעלו בוודאות... וקח בחשבון גם את השנה האחרונה שקבלנים בקושי רכשו מגרשים, והחודשיים האחרונים שאין בניה כמעט לגמרי, בגלל מחסור בעובדים, בקיצור נוצר מתחת לפני השטח מחסור ענק בדירות, שהולך להתפוצץ בקרוב מאוד....אז אם המסגרת היא רק 5000 ש"ח ולא ניצלו אותה (יש כסף בחשבון) אז זה לא אמור לעורר בעיות בלקיחת המשכנתא ?
לא
ישפיע לטוב או לרע? על לקיחת משכנתא?
מה נראה לך??? ישפיע לרע
אבל צריך לעשות סדר הDBI מושפע מנקודות וזה דברים קטנים שמשפיעים מעט
העיקר זה ההתנהלות הכלכלית הכללית שלך
מה שהכי חשוב
א. הכנסות קבועות בחשבון בתאריך פחות או יותר קבוע ועדיף בהעברה עם רישום מסודר
דהיינו אם יש לך משכורת שאתה מקבל בצ'ק עדיף שזה יגיע בהעברה תחת הרישום משכורת
ב. להזהר כמו מאש מצ'קים או חיובים חוזרים
ג. להזהר מעיקולים אפי' שטות כמו חוב בארנונה יכול לסבך אותכם סתם
ד. גם אם יש לכם מסגרת אשראי בחשבון אל תנצלו אותה עד הקצה ובכלל שהות קבועה במינוס מזיקה
אגב לגבי קנית דירה אם אין לכם מציאה מיוחדת, והון עצמי משמעותי
לא בטוח שזה צעד חכם עכשיו הדירות במגמת ירידה בפרט הגדולות והריבית מאד גבוהה וצפויה לרדת בעוד חצי שנה
זו דעתי האישית כמובן ואינני יועץ
בהצלחה
לא,שוב אני שואלת כי אני רוצה להיות בטוחה
אם המסגרת שלי גדולה זה משפיע לרעה על לקיחת משכנתא????(אף פעם לא ניצלתי את כולה)
אני בעצמי ביקשתי שיגדילו לי את המסגרת כי חשבתי שזה טוב
אז הפוך ! מחיר הדירות בירידה (אפשר גם להוריד יותר בקלות את המוכרים כי אין קונים) ואם הריבית תרד עוד חצי שנה אז זה יהיה מעולה ללוקחי המשכנתאלא בטוח שזה צעד חכם עכשיו הדירות במגמת ירידה בפרט הגדולות והריבית מאד גבוהה וצפויה לרדת בעוד חצי שנה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: