כללי כמה הייתם לוקחים על לוח שנה כזה

ונתנו10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
נכתב ע"י אסתר10;1380172:
אגב, אם כבר עלה הנושא שוב...
כמה לדעתכם מחיר שעתי נורמלי של גרפיקאי מתקדם?..?
החל מ:
100 ש"ח לשעה בעבודה קבועה (חצי משרה ומעלה).
350 ש"ח לשעה בעבודות מזדמנות.

(לפני 6 שנים עבדתי במקום עבודה מסויים (משרה מלאה), וקיבלתי בערך 60 ש"ח לשעה. כשהגרפיקאי הבכיר במקום קיבל 120 ש"ח לשעה. לא הבנתי איך הוא מעז לבקש ולקבל סכום כזה. היום אני מבין שהוא קיבל יחסית קצת)

hagit

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
אני לקחתי על לוח שנה 1800 אבל הוא היה קצת יותר מורכב היה מצורף גם תיבת מלל משתנה כל חודש ו4 תמונות משתנות..אז ניראה לי ש1000 זה סבבה

אסתר10

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י ונתנו10;1380178:
החל מ:
100 ש"ח לשעה בעבודה קבועה (חצי משרה ומעלה).
350 ש"ח לשעה בעבודות מזדמנות.

(לפני 6 שנים עבדתי במקום עבודה מסויים (משרה מלאה), וקיבלתי בערך 60 ש"ח לשעה. כשהגרפיקאי הבכיר במקום קיבל 120 ש"ח לשעה. לא הבנתי איך הוא מעז לבקש ולקבל סכום כזה. היום אני מבין שהוא קיבל יחסית קצת)

אני שמחה שעדיין נשארו אנשים שלוקחים ונותנים מחירים כנ"ל....
או בקיצור...שמעריכים האחד את השני.

בהצלחה ושנה טובה ומתוקה.

ונתנו10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
מעצב ברמה גבוהה, יקח 500$ לשעת עבודה.
אבל אין הרבה כאלו.

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
אני מאמינה שהעלתם עבור חוו"ד בונה ולכן מרשה לעצמי לכתוב ומקווה שתקבלו את זה בהבנה...

לוח השנה המצ"ב הוא ברמה של מתחילים.
אם הוא בוצע בפוטושופ זו עבודת נמלים שמסבירה את כמות השעות שהושקעה בו, אבל התוצאה הסופית אינה מקצועית מספיק בשביל לדרוש עבורה סכום גבוה.
באותה מידה היית יכול לבצע את אותו לוח השנה באינדיזיין בשעתיים עבודה גג...

לכן, אינני חושבת שנכון לגבות מחיר גבוה עבור לוח שנה שכזה, למרות ההשקעה שהושקעה בו, כי מזמין העבודה אינו אשם שהגרפיקאי עדיין לא יודע לעבוד ביעילות ובתוכנות המתאימות (לא נאמר כדי לפגוע אלא כדי להסביר נקודה).

ככלל, מה שקובע בעיצוב אינו רק כמות ההשקעה אלא בעיקר התוצאה המתקבלת.
(לכן, כפי שאתם כבר יודעים, אני נגד התמחור לפי שעות. לדעתי תמחור צריך להיות פר פרוייקט).

ולשאלת פותח האשכול:
לקוח צריך לקבל מוצר במחיר הוגן ביחס לשוק, כך שביחס לרמת העיצוב לא יהיה זה הוגן לבקש ממנו מחיר גבוה, למרות שיתכן מאוד שההשקעה שהשקעתם בעיצוב שווה את זה אם מסתכלים לפי עבודה לפי שעה.
לדעתי כדאי שתקח את המחיר הרגיל שלך לשעה עבור עבודה זו, ובמקביל תנסה ללמוד את התוכנות המתאימות, כדי לחסוך לך עבודה, להוציא עבודות מקצועיות יותר ולהרוויח יותר בעתיד.

בהצלחה.

אושרart

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכתב ע"י eden7115;1380227:
אני מאמינה שהעלתם עבור חוו"ד בונה ולכן מרשה לעצמי לכתוב ומקווה שתקבלו את זה בהבנה...

לוח השנה המצ"ב הוא ברמה של מתחילים.
אם הוא בוצע בפוטושופ זו עבודת נמלים שמסבירה את כמות השעות שהושקעה בו, אבל התוצאה הסופית אינה מקצועית מספיק בשביל לדרוש עבורה סכום גבוה.
באותה מידה היית יכול לבצע את אותו לוח השנה באינדיזיין בשעתיים עבודה גג...

לכן, אינני חושבת שנכון לגבות מחיר גבוה עבור לוח שנה שכזה, למרות ההשקעה שהושקעה בו, כי מזמין העבודה אינו אשם שהגרפיקאי עדיין לא יודע לעבוד ביעילות ובתוכנות המתאימות (לא נאמר כדי לפגוע אלא כדי להסביר נקודה).

ככלל, מה שקובע בעיצוב אינו רק כמות ההשקעה אלא בעיקר התוצאה המתקבלת.
(לכן, כפי שאתם כבר יודעים, אני נגד התמחור לפי שעות. לדעתי תמחור צריך להיות פר פרוייקט).

ולשאלת פותח האשכול:
לקוח צריך לקבל מוצר במחיר הוגן ביחס לשוק, כך שביחס לרמת העיצוב לא יהיה זה הוגן לבקש ממנו מחיר גבוה, למרות שיתכן מאוד שההשקעה שהשקעתם בעיצוב שווה את זה אם מסתכלים לפי עבודה לפי שעה.
לדעתי כדאי שתקח את המחיר הרגיל שלך לשעה עבור עבודה זו, ובמקביל תנסה ללמוד את התוכנות המתאימות, כדי לחסוך לך עבודה, להוציא עבודות מקצועיות יותר ולהרוויח יותר בעתיד.

בהצלחה.

אכן,האינדיזיין-תוכנת פלאים.
ולגבי הלוח הספציפי-עבודה יפה -ניכרת השקעה רבה מאד.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  8  פעמים

לוח מודעות

למעלה