רחוב הגיאאיפה זה היה ??
אפשר מיקום מדויק ??
אין לי גישה כלל לאתרי חדשות, ב"ה.
רחוב הגיאאיפה זה היה ??
אפשר מיקום מדויק ??
אין לי גישה כלל לאתרי חדשות, ב"ה.
המסקנא מהאשכול שיש כאלו שקשה להם לקחת אחריות על עצמם והם מאודדדד רוצים ללכת לכותל, לא יעזור כמה פיגועים היו שם הבוקר או בפעם אחרת, תמיד הם יגידו שטויות גם בבני ברק היה פיגוע....זה מזכיר את הילד שרוצה יום הולדת עכשיו....
נא לא לזלזל, בוודאי לא בחול המועד שיש דעות שמצווה מדאורייתא ללכת לכותל. מאד לא יפה להשוות את זה לילד שרוצה יום הולדתלא ככה כותבים על מקום שלא זזה ממנו שכינה
ממש לא
תיעוד מזעזע: הפורעים ארבו למתפללים - והיכו באלימות - כל רגע
קבוצת מתפללים חרדים שהיו בדרכם לכותל המערבי הותקפו קשות ע"י פורעים ערבים שארבו להם בסמטאות העיר העתיקה | נמשכת היערכות המשטרה בעיר העתיקה ובירושלים מחשש לחידוש המהומותwww.kore.co.il
רחוב הגיא הינו המשך הדרך לכותל מכיוון שער שכם...רחוב הגיא
לא, טעות.אני זלזלתי??????
ויש גם נושא ששלוחי מצוה אינם ניזוקיםאני מבקש לא לקחת אותי למקום של מזלזל, אדם שרוצה ללכת לכותל שזה מצווה חשובה כשיש סכנה גדולה דומה בהחלט לאותו ילד שרוצה יום הולדת עכשיו, כי וודאי שאין כוונתו קירבה אלוקית, כי ה' אמר חמירא סכנתא מאיסורא, נא לא לקחת את דבריי למקומות שכולם יודעים שלא זו היתה כוונתי
ואהבת לרעך כמוך, גם אם זה בצורה אנונימית באתר פרוג.ילד, לך לישיבת בין הזמנים....
ולקחת אחריות שאם ח''ו יקרה להם משהו לא לומר ''ידינו לא שפכו את הדם הזה'' כי הם כנראה כן..אם יש כאלו שרוצים ללכת אנא לא לדאוג שגם הם יפחדו...
לא אמרתי "רוצו לשם"ולקחת אחריות שאם ח''ו יקרה להם משהו לא לומר ''ידינו לא שפכו את הדם הזה'' כי הם כנראה כן..
סורי על הנחרצות!
אבל מי שמעודד אנשים להסתכן צריך לדעת שהוא לוקח אחריות על עניינים של פיקוח נפש.
גם אם יש מיש הגיע זמנו ח''ו מי אנחנו שנזרז את זה? מי אנחנו שנקבע באיזו דרך?
נכנס עד הכתל?בהלוך נסעתי עם קו 3
נסע דרך שער שכם ועצר למטה בתחנת מעלה השלום אבל לא נכנס ממש עד לכותל.נכנס עד הכתל?
אין אבטחה בכלל לאורך הדרך שבין הקישלה עד הכותל, ובאמת שאין שום צורך באבטחה שכזאת, הרובע היהודי הוא מקום יהודי לחלוטין ובטוח לגמרייש את האפשרות להגיע עם רכבת לשער יפו ואז ללכת ברגל דרך הרובע היהודי או עם קו 2/38/83
שזה דרך שאני לא שמעתי מעולם שהיה שם פיגוע אין כמעט חיכוך עם ערבים ומצד שני יש אבטחה לאורך כל הדרך
נכון שהשוק הרבה יותר בטוח משער שכם אבל לא הייתי משווה את זה לבני ברק... עדיין זה מקום ערבי מובהק (אמנם עם אוכלוסייה שונה משער שכם וסגנון חנויות שונה) שכבר נרצחו בו כמה וכמה יהודים (האחרון שבהם אלי קיי הי"ד)יש אפשרות ללכת דרך השוק משער יפו ששם גם אני לא חושב שאפשר לקרוא לזה מקום סכנה כי יש אבטחה לאורך כל הדרך והיה שם אמנם פיגוע אחד ליד שער השלשלת אבל כמו שאומרים "גם בבני ברק היה פיגוע"
אני הלכתי מקודם דרך הרובע היהודי אבל ראיתי שאוטובוסים הגיעו עד הכותל ממשתכל'ס, יש דרך להגיע בצורה בטיחותית לכותל השנה?
הייתי הערבתכל'ס, יש דרך להגיע בצורה בטיחותית לכותל השנה?
באיזה דרך הלכתם?אוי כמה עצוב היה להיות היום בכותל
היה ממש יחסית לחול המועד ריק
איזה צובט בלב היה לראות את זה ....
אבל היה מלא הבטחה לאורך כל הדרך ממש כל 3 מטר
על הפסי רכבת מרחוב ארזי הבירה עד שער יפו ודרך הרובעבאיזה דרך הלכתם?
ברובע היו שוטרים?על הפסי רכבת מרחוב ארזי הבירה עד שער יפו ודרך הרובע
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: