עזרה דחוף כל תוכנות האדובי לא נפתחות לי כשאני פותחת אותם אותם הוא רושם לי שגיאה ונכבה מי יכול לעזור לי דחוףצפה בקובץ המצורף 304572
תודה מראש
תודה מראש
נכתב ע"י דודכהן;2161368:הפעלה מחדש ניסיתם?
נכתב ע"י qwerrrewq;2161633:במידה והפעלה מחדש לא עזרה, האם זו ההודעה שמתקבלת בכל התוכנות?
ניסית לעשות תיקון להתקנה?
נכתב ע"י qwerrrewq;2162312:האם זה נפתר ?
נכתב ע"י בסדר גמור;2166193:הוא נפטר רק חצי אחד הציע לי לפתוח אותו כמנהל ולהגדיר כל פתיחה כמנהל ואכן עשיתי כך ונפתח לי רק כל פעם שאני פותח את תוכנה הוא מבקש לי אישור האם אני מסכים שהתוכנה תבצע שינויים במחשב
תכתוב בחיפוש של התחל UAC ותמצא.נכתב ע"י qwerrrewq;2166221:תוכל לבטל את ההודעה בהגדרות "בקרת חשבון משתמש" חפש אאת זה בחיפוש. של ווינדוס
הורד שם את הסמן למינימום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: