יש לך טעותהקדמה:
בהלמן אלדובי מסלול מחקה מדד 500s&p
מצהירים שהם יקחו ב 10 שנים הקרובות רק 0.05 מהצבירה ו1.49 מההפקדה
[צבירה = תשואה. לא?]
אם הם ישאירו את דמי הניהול לאורך שנים כך
זה אומר שאם מופקד לעובד 1000 ש"ח כל חודש
והוא בן 30
ועוד 36 שנים יוצא לפנסיה
כשהוא יצא לפנסיה יהיה בהפקדה 432,000.00 מתוכם ירד במשך השנים דמי ניהול 6436.8
ואם התשואה 7%
יש צבירה (=תשואה) בסך 1,480,048.82 ודמי הניהול הם 740 ש"ח
שאלה:
זה הגיוני שהם מרווחים כל כך קצת ב 36 שנים ?
או שאין עבודה בכלל בהשקעות פאסביות ולכן זה משתלם להם ?
או אולי כל שנה הם לוקחים דמי ניהול מכל הצבירה, גם מצבירה של שנים קודמות ?
@מקצועי בלבד @קול מבשר @אהבת עולם
פה החישוב לא נכון.יש צבירה (=תשואה) בסך 1,480,048.82 ודמי הניהול הם 740 ש"ח
איך עושים את החישוב ?עלות דמי הניהול מצבירה יהיה כ 11,391.47 ש"ח.
על כל הכסף שיש בקרן הפנסיה.כל שנה משלמים דמי ניהול 0.05 מחדש על כל הכסף שנצבר או רק על התשואה באותה שנה ?
אם יש לך קרן פנסיה, אז אין לך מקדם מובטח.1. יש לי היום מקדם מובטח. האם זה באמת שווה מיליונים כמו שאומרים?
ודאי שאפשר להוזיל, ולפעמים סוכן הוא מהווה מכשול בנושא, אבל ממש לא צריך סוכן פנסיוני.2. בדיקה של אחוזי דמי ניהול. (מבינה שהמקסימים זה 6% מפרמיה ו 0.5% מצבירה. האם?)
אם הסוכן אומר לי שאלו האחוזים. האם אפשר להתווכח איתו באיזשהיא צורה כדי שיתן הנחה?
הוותק טוב בשביל הכיסוי הביטוחי, אבל גם כשמעבירים את הכסף לחברה אחרת נשמר הוותק.3. מבחינת הותק, מה הוא נותן לי? האם לא כדאי לי בגלל עניין הותק לפתוח קרן פנסיה חדשה?
וואו, אין מילים. איזה מאמר ברור. תודה רבה!וגם את המאמר שלי בנושא.
ודאי.1. אני חושבת שיש לי קרן פנסיה. איך אוכל לוודא זאת?
האם בדיווחים המגיעים אלי רשום האם זה קרן פנסיה או ביטוח מנהלים?
2. האם רשום בדיווחים האם זאת קרן פנסיה מקיפה או קרן פנסיה כללית?
א. רק ביטוחי מנהלים ישנים יש להם מקדם מובטח.3. לאור היתרונות של קרן הפנסיה שהם בעיקר דמי ניהול נמוכים וביטוח שארים וביטוח אכ"ע, ויתרון המשמעותי של ביטוח מנהלים שהוא מקדם מובטח. מה עדיך מבינהם? הרי כל יתרון לכשעצמו הוא יתרון גדול מאד.
לא שמעתי על דבר כזה.@מקצועי בלבד
ועוד שאלה, שלא בדיוק קשורה אלי
האם זה נכון שאי אפשר להחליף סוכן ביטוח אחרי גיל 70?
פחות.והאם את מבינה גם בביטוחי דירה ורכב?
וודאי.@מקצועי בלבד
שלום,
אם אני רוצה לקבל מהחברת ביטוח את הדוחות השנתיים שנשלחו אלי ואני לא מוצאת אותם.
האם אפשר לקבל את זה דרך נציג בשירות לקוחות?
דווקא בחודשים האחרונים יש עליות מאד חזקות ברב המניות.בדוח רבעוני שקבלתי מהחברה (מנורה מבטחים, דרך ארגון המורים- דמי ניהול נמוכים)
התברר,
שבחודשים האחרונים ירד לי - הפסדתי בכל חודש סכום ניכר מההפרשות תחת הסעיף -
'הפסדים בתוספת הוצאות ניהול השקעות'
בבירור מול החברה התברר שזה בגלל ירידה במניות הקרן (או משו כזה..)
וזה קשור, איך לא? לקורונה.
לשאלתי אולי כדאי לי לעבור לקרן אחרת , פחות מפסידה,
טענה הנציגה שאנשים דווקא עוברים בתקופה הזו לקרנות המפסידות, כי זה מראה שאחרי המשבר הן תעלנה מאד.
יש הגיון???
כדאי לעבור? לאן?
להישאר?
כל מידע רלוונטי יתקבל בברכה!
לא אמור להיות הבדל.@מקצועי בלבד
אני בחל"ת האם אני יכולה לעבור להלמן אלדובי ללא בעיה. תודה
מה המקדם שלך? כמה דמי הניהול?שאלה - יש לי ביטוח מנהלים(מגדל) ישן מלפני 2011 על חצי מהסכום
ודאי.1. אני יכולה להעביר את הביטוח מנהלים? או לפחות להוציא את הסוכנות ביטוח מהתמונה?
תמיד אפשר להוציא את הסוכנות.2. לאיפה להעביר את הפניה - מסלול רווחי שווה + הכשר? וגם פה יש דרך להוציא את הסוכנות ביטוח?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: