כרגע האיזון שלהם ירד אבל ב4 שנים האחרונות הוא היה גבוהה כמעט בפי 2יכול להיות שמהוה שיקול, צריך אבל לוודא שאתם יודעים מדוע האיזון האקטוארי יותר נמוך, ואם זה צריך לימשך כך, ולכמה זמן.
זה מנורה לעומת הראל מה עדיף
כרגע האיזון שלהם ירד אבל ב4 שנים האחרונות הוא היה גבוהה כמעט בפי 2יכול להיות שמהוה שיקול, צריך אבל לוודא שאתם יודעים מדוע האיזון האקטוארי יותר נמוך, ואם זה צריך לימשך כך, ולכמה זמן.
סתם בכלליות ההצעה שיש לי נקראת טובה?אני מקבלת את התוכנית הבא אשמח לדעת אם היא טובה
לפנסיה:
1.15% -מהפקדה
0.095% מהצבירה
האם נראה לכם משהו טוב???
כי קבלתי הצעה לעבור מקום ששם מההפקדה לוקחים 1% מהצבירה 0.1% כלומר עולה לי ב0.05 % האם נראה לכם שווה לעבור?
כלומר:גובה ההכנסה נקבע בהתאם לגובה ההפקדה.
וכך יחושב גם בכיסוי הביטוחי.
בשביל זה לא כדאי לעבור.אני מקבלת את התוכנית הבא אשמח לדעת אם היא טובה
לפנסיה:
1.15% -מהפקדה
0.095% מהצבירה
האם נראה לכם משהו טוב???
כי קבלתי הצעה לעבור מקום ששם מההפקדה לוקחים 1% מהצבירה 0.1% כלומר עולה לי ב0.05 % האם נראה לכם שווה לעבור?
ברירת המחדל זה שזה 16% מגובה ההכנסה.כלומר:
אם הוא מפקיד לדוגמא 185 ש"ח לחודש
יחושב לו כאילו יש לו הכנסה של 1000 ש"ח
(כמו שכיר שמפקיד 18.5% מהמשכורת)
הבנתי נכון????????.
1. אפשר יותר זול.בלת"ק
1. האם דמי ניהול מהפקדה 1 % ומצבירה 0.22%
זה טוב או שיש מה לשפר בזה
2. האם מקיפה במיטב דש מסלול הלכה מחקה מדד S&P500 (גיל 26) שווה?
3. האם המעסיק יכול לחייב אותי להצטרף לקופה מסויימת שאיתה הוא עובד?
תודה רבה!
תודה גדולה על המענה!1. אפשר יותר זול.
3. לא.
@מקצועי בלבד אף פעם לא תענה על שאלה כזאת2. מה עם 2
ני מקבלת את התוכנית הבא אשמח לדעת אם היא טובהזה דמי ניהול טובים.
לגבי הקופת גמל אני לא יודעת על מה מדובר ומה הצרכים וכו'.
כבר עניתי לך על זה למעלה.ני מקבלת את התוכנית הבא אשמח לדעת אם היא טובה
לפנסיה:
1.15% -מהפקדה
0.095% מהצבירה
האם נראה לכם משהו טוב???
בפנסיה צוברת זה 70% S&P500.להעביר פנסיה ל-S&P500 עשרים שנה לפני הפרישה, זה הימור מסוכן, או שזה מספיק טווח רחוק?
זה נושא נפרד שלא קשור למחקר בנושא ההשקעה הפאסיבית.באופן כללי בתורת ההשקעה הפאסיבית, יש צורך להעביר את הפנסיה למשהו פחות תנודתי בשנים שלפני הפרישה?
לדעתי מיטב דש.שאלה:
אשה, בת 23, הכנסה כ - 7 אש"ח בהוראה,
יש כבר צבירה של 45 אש"ח,
בהראל 2% מהפקדה 0 מצבירה,
מיטב דש 1% מהפקדה 0.05% מצבירה,
מה עדיף?
סנפ 500 או הלכה רגיל?
זה באמת נחשב תנאים טובים, או רגילים?לדעתי מיטב דש.
לא כתבת מהם התנאים המוצעים בכל פוליסה.דיברתי אתמול עם סוכן ביטוח, לגבי ניוד ביטוח מנהלים לקרן פנסיה. אני חשבתי לעבור לקרן פנסיה, והוא טען לי שיכול להיות שעדיף את הצבירה להעביר לקופת גמל, ולעבור לקרן פנסיה ריקה כאשר ההפקדות הולכות לשם.
האם יש היגיון במה שהוא אומר? מה החסרונות בכזה מהלך? הבנתי שאז אפשר לעשות יותר מ70% מניות, השאלה אם זה לא סיכון יתר כשאין את ה30% מהצד .
שאלה נוספת - הוא טען שצריך מאד להתייחס לאיזון האקטוארי. כי 2 החברות שנמצאות בתחתית הרשימה לכאורה ימשיכו להיות שם בשנים הקרובות, ואילו אני הבנתי מאחרים שצריך פחות להתייחס לזה מכיוון שזה לא צפוי.
@מקצועי בלבד @השקעות R הון אשמח לשמוע את דעתכם.
תודה מראש
צריך לחשבשאלה:
אשה, בת 23, הכנסה כ - 7 אש"ח בהוראה,
יש כבר צבירה של 45 אש"ח,
מה עדיף?
סנפ 500 או הלכה רגיל?
אם אין טעות במספרים אז מיטב עדיף.אשה, בת 23, הכנסה כ - 7 אש"ח בהוראה,
יש כבר צבירה של 45 אש"ח,
מה עדיף?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: