אבל ערך הדירה שלו יעלה בחצי מיליוןאכן. חדר של 12 מ"ר+ מרפסת של 6 מ"ר.
לאדם שהוציא מרפסת סוכה של 10 מ"ר ובנה אותה בבניה קלה (עוד חדר), כאב הראש לא מצדיק את עצמו
איך יכול להיות שאנשים מפספסים את עסקת הזהב הזו?
אבל ערך הדירה שלו יעלה בחצי מיליוןאכן. חדר של 12 מ"ר+ מרפסת של 6 מ"ר.
לאדם שהוציא מרפסת סוכה של 10 מ"ר ובנה אותה בבניה קלה (עוד חדר), כאב הראש לא מצדיק את עצמו
את מצטטת אחרים, אבל בהקשר לא נכון.אבל ערך הדירה שלו יעלה בחצי מיליון
איך יכול להיות שאנשים מפספסים את עסקת הזהב הזו?
כלומר, אפשר גם אחרת, וזה לא ברור שמשלמים פי שלוש.אם הייזם לא מתחייב על זה בחוזה,
הוא יוכל להכניס את מי שהוא ירצה ..
35+ מרפסת?בפרויקט שאני מכירה מקרוב (בירושלים)
התב"ע בו נמצאת בתהליכי הפקדה- לאחר תנאי סף.
והיזם מתחייב ל35 מ"ר.
שאלתי אותו איך הוא מבטיח יותר ממדיניות הוועדה והוא ענה שזה יהיה על חשבון השטחים שלו- ההיטלים והמס על חשבונו- וזה התחייבות שלו שלא יחזור ממנה!!!
ייתכן??? או שזה יתקע איפשהו???
כן,35+ מרפסת?
כי לנו התחייבו 25 מ"ר+ 12 מ:ר מרפסת
בגילה?בפרויקט שאני מכירה מקרוב (בירושלים)
בעקרון היזם מקבל מכפיל דירות כדי להרוויח בערך 18-20%שאלתי אותו איך הוא מבטיח יותר ממדיניות הוועדה והוא ענה שזה יהיה על חשבון השטחים שלו- ההיטלים והמס על חשבונו- וזה התחייבות שלו שלא יחזור ממנה!!!
ייתכן??? או שזה יתקע איפשהו???
לא בגילה.בגילה?
בעקרון היזם מקבל מכפיל דירות כדי להרוויח בערך 18-20%
ברגע שהוא נותן יותר מ-25 מטר הוא הולך להרוויח פחות מהמקובל בשוק (ואז לא בטוח שיהיה לו ליווי בנקאי)
אפשרות שניה שמחיר הדירות בדיוק עלה ברמה כזו שישאר לו רווח של 18%
(אני מכיר כזה מתחם בקרית גת שיש ליזם מספיק רווח בגלל שהמחירים עלו ולכן הוא נותן יותר מ-12 מ"ר המקובל)
יש בגילה מתחם שהיזם התחייב בערך 30 מטר והועדה המחוזית בקשה ממנו להורידלא בגילה.
בכל מקרה רק רציתי לברר שזה אפשרי מבחינתו ולא יתקע את הפרויקט.
שלחתי במייליש בגילה מתחם שהיזם התחייב בערך 30 מטר והועדה המחוזית בקשה ממנו להוריד
אין לי מושג בכל הפרטים כל שאני לא יודע האם זה יתקע או לא.
אם תכתבי את השם של המתחם אני יכול לבדוק לך כמה מכפיל יש שם יתכן שזה יהיה יותר מובן.
בכל מקרה זה לא מצוי כלל, בדרך כלל היזם כותב בחוזה שהכל בכפוף לאישור הוועדה המחוזית.
מה שכן יש יזמים שכותבים בחוזה שמעבר לאחוז מסויים של רווח הם יתחלקו עם הדיירים ברווחים האלו
אפשר גם במייל: zpc5060 @ gmail.com
ראשית, שאפו על הכתיבה המשובחת, העשרת הידע הקולחת וההמלצה הרותחת.וככל ויזם רואה שהוא נתקל בבעיות מצד המרחיבים/מפצלים/משתלטים הוא מחליף לחלוטין אסטרטגיה ומשפר את הדיירים החוקיים על חשבון פורעי החוק.
הנוסח והפיצוי אמור להיות שווה.ראשית, שאפו על הכתיבה המשובחת, העשרת הידע הקולחת וההמלצה הרותחת.
שנית, רק בירור קטן,
מצד אחד אתה אומר שדין כולם שווה, אין אפליות,
מצד שני אתה אומר שכן אפשר לתת לדיירים מסוימים הטבות על פני אחרים?
אני חושבת שלאנשים שנהגו בחוסר הוגנות מסוימת אין שום צורך לפצותאבל אפשר להחליט שמפצים על חריגות בניה באחוז כלשהו.
אל תהיה צודק... תהיה חכם.אני חושבת שלאנשים שנהגו בחוסר הוגנות מסוימת אין שום צורך לפצות
וזה שהם תוקעים את ההתקדמות ולכן מבטיחים להם הבטחות שוות?
הם לא יקבלו על זה גן עדן........
התחיל אצלנו תהליך של פינוי בינוי, ממש בחתימות הראשונות, יש כבר קבלן ורוב הדיירים מעוניינים,
נאמר לנו שבמקרה שהעירייה תוקעת לתוכנית מקלות בגלגלים, ישנו חוק של שרת הפנים איילת שקד שמאפשר לעקוף את העירייה...
מישהו שמע על חוק כזה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: