חישוקים
מעטפת פרסום לעסקים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
אני מתכננת ערב אפייה ארוך לקראת יו"כ וסוכות.
אבל לפני שאני יוצאת לקניות ולבזבוזים אני צריכה הדרכה לגבי חומרי הגלם:
באיזה ריץ' אתן משתמשות?
של המכירות- מרגרינתי לחלוטין (למה כן אפשר להשתמש בו?)
מהצרכנייה- של איזו חברה עדיף? ואחת ולתמיד- מה עושים אחוזי השומן ולמה מתאים כל סוג?
הלאה, השוקולד- למה משתמשים בשוקולד לבישול, למה במריר? ואם לבישול- של איזו חברה?
ואם יש לכן עוד הסברים או טיפים- תחול עליכן הברכה
אבל לפני שאני יוצאת לקניות ולבזבוזים אני צריכה הדרכה לגבי חומרי הגלם:
באיזה ריץ' אתן משתמשות?
של המכירות- מרגרינתי לחלוטין (למה כן אפשר להשתמש בו?)
מהצרכנייה- של איזו חברה עדיף? ואחת ולתמיד- מה עושים אחוזי השומן ולמה מתאים כל סוג?
הלאה, השוקולד- למה משתמשים בשוקולד לבישול, למה במריר? ואם לבישול- של איזו חברה?
ואם יש לכן עוד הסברים או טיפים- תחול עליכן הברכה