כל השפיות לכאן!

חישוקים

מעטפת פרסום לעסקים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
אני מתכננת ערב אפייה ארוך לקראת יו"כ וסוכות.
אבל לפני שאני יוצאת לקניות ולבזבוזים :eek: אני צריכה הדרכה לגבי חומרי הגלם:
באיזה ריץ' אתן משתמשות?
של המכירות- מרגרינתי לחלוטין (למה כן אפשר להשתמש בו?)
מהצרכנייה- של איזו חברה עדיף? ואחת ולתמיד- מה עושים אחוזי השומן ולמה מתאים כל סוג?
הלאה, השוקולד- למה משתמשים בשוקולד לבישול, למה במריר? ואם לבישול- של איזו חברה?
ואם יש לכן עוד הסברים או טיפים- תחול עליכן הברכה :)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
ריצ'- אני אישית משתמשת בשל ריצ' או השף הלבן. אני קונה גלון 4 ליטר של חברת ריצ' [ויטה] ומחלקת לכוסות ומקיאה. את הריצ' של המכירות צריך פשוט לדלל במים ביחס ל 1:1.
אחוזי שומן? הכל אותו דבר [פלוס, מינוס אלא אם כן את קונה את הריצ' לבישול....וזה לא מתאים להקצפה. ואם אני טועה- אשמח לשמוע.
שוקולד- כל מה שתעשי עם מריר יהיה איכותי וטעים יותר. אם את רוצה את יכולה במתכונים שיש בהם הרבה שוקולד להמיר 1/2 לצימקאו [אבל איכותי- השחר למשל]. במוסים לא כדאי להמיר לצמקאו כי הטעם יותר מודגש. בעוגות אפשר בקלות ובד"כ לא מרגישים. בגנאש- ציפוי לעוגה גם לא כדאי להמיר וכל שכן בפרלינים.

עוד טיפים? תכיני מראש רשימה של מה את רוצה להכין ואלו מוצרים את צריכה- אין דבר מעצבן יותר מלמצוא תא עצמך באמצע אפיה בעוגה שצריכה 200 גרם אגוזים ויש לך רק 100 גרם...
 

sh12

משתמש מקצוען
כמדומני שאת הריצ' של המכירות צריך לדלל ביחס של 1 ל3. על כל כוס ריצ' צריך להוסיף 1/3 כוס מים.
 

חישוקים

מעטפת פרסום לעסקים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
אני כמובן מדללת את הריץ' של המכירות וזה עדיין יוצא כבד ושומני נורא.
אבל מבחינת המחיר- כשצריך בעוגה אחת 5 ריץ' (כן, יש לי מתכון כזה :cool:)- לא נשארות לי הרבה ברירות...
לכן אני שואלת למה הוא כן מתאים.
לגנאש? למוס? לגלידה?
לשייק אני יודעת שלא :(
פעם הכנתי מתכון מכאן של שייק שגמרו עליו את ההלל בפורום (בקבוק תות-בננה וריץ' גולמי) ויצא משקה מרגרינה גרוע...
מעניין, איפה יש לקנות גלון של חברת ריץ'? וכמה זה עולה?

תודה על כל תגובה!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י חישוקים;1779328:
אני כמובן מדללת את הריץ' של המכירות וזה עדיין יוצא כבד ושומני נורא.
אבל מבחינת המחיר- כשצריך בעוגה אחת 5 ריץ' (כן, יש לי מתכון כזה :cool:)- לא נשארות לי הרבה ברירות...
לכן אני שואלת למה הוא כן מתאים.
לגנאש? למוס? לגלידה?
לשייק אני יודעת שלא :(
פעם הכנתי מתכון מכאן של שייק שגמרו עליו את ההלל בפורום (בקבוק תות-בננה וריץ' גולמי) ויצא משקה מרגרינה גרוע...
מעניין, איפה יש לקנות גלון של חברת ריץ'? וכמה זה עולה?

תודה על כל תגובה!
של ריצ' יש ברוב הסופרמקטים [זה האחד עם התמונה של התותים]. המחיר? יקר, כמו השף הלבן....
 

חישוקים

מעטפת פרסום לעסקים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
נכתב ע"י hbecker;1779331:
של ריצ' יש ברוב הסופרמקטים [זה האחד עם התמונה של התותים]. המחיר? יקר, כמו השף הלבן....

גלון 4 ליטר?
לא מכירה...
 

start

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עוגה עם 5 ריץ?? תותרי עליה, זה נשמע מבחיל, שיך בכלל לאכול דבר כזה??
 

שש

תג, רב-טקסט
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
בבני ברק שמעתי שיש בשיווק ישיר (נפחא פינת השומר) גלון של 4 ליטר
 

חישוקים

מעטפת פרסום לעסקים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
נכתב ע"י start;1779341:
עוגה עם 5 ריץ?? תותרי עליה, זה נשמע מבחיל, שיך בכלל לאכול דבר כזה??

זה פאי עם שתי שכבות מוס (2 ריץ' כל אחת) + גנאש. והיא טעימה יותר מדי :)
אבל אני שואלת באופן כללי, בכל עוגת קרם יש ריץ'- שניים.

נכתב ע"י שש;1779362:
בבני ברק שמעתי שיש בשיווק ישיר (נפחא פינת השומר) גלון של 4 ליטר

וזה הריץ' של המכירות?
 

sarigold5

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י חישוקים;1779328:
מעניין, איפה יש לקנות גלון של חברת ריץ'? וכמה זה עולה?

תודה על כל תגובה!

מה שמוכרים במכירות זה של חברת ריץ' ואפשר לקנות את זה מהם בגלון במקום בכוסות חד פעמיות.
 

שמואל גרינשטיין

יותר מעצב מגרפיקאי
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
צילום מקצועי
D I G I T A L
במכירה שאני קונה יש ריצ' של ויטה ויש זול יותר.

חני
 

חישוקים

מעטפת פרסום לעסקים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
נכתב ע"י sarigold5;1779371:
מה שמוכרים במכירות זה של חברת ריץ' ואפשר לקנות את זה מהם בגלון במקום בכוסות חד פעמיות.

אז למה כשזה מהמכירות הכל יוצא גושי ושמנוני, וכשמהסופר (עם הציור של התות)- הטעם אחר לחלוטין?
:(
 

sarigold5

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י חישוקים;1779413:
אז למה כשזה מהמכירות הכל יוצא גושי ושמנוני, וכשמהסופר (עם הציור של התות)- הטעם אחר לחלוטין?
:(

זה יותר מרוכז
 

7880

משתמש פעיל
אני קונה בצימוקים ושקדים.
מדללת לפי ההוראות ויוצא מעולה.
המחיר בלי השוואה- 3 ריץ' ב11 שקל, לעומת 1 ריץ' בחנויות ב7-8 שקל.
 

EC

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י חישוקים;1779413:
אז למה כשזה מהמכירות הכל יוצא גושי ושמנוני, וכשמהסופר (עם הציור של התות)- הטעם אחר לחלוטין?
:(


אולי בגלל שזה מרוכז וגושי, ושל השאר בא כבר מדולל
לפני ההקצפה, תשפכי לקופסא גדולה יותר תוסיפי את המים, תערבבי טוב! ורק אחרי זה תקציפי שזה כבר נוזלי.
 

חישוקים

מעטפת פרסום לעסקים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1779411:
במכירה שאני קונה יש ריצ' של ויטה ויש זול יותר.

חני

נראה לי שזו התשובה.
ה-3 ב-11 שומני גם אחרי דילול.
 

נעמה_א

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
הריצ' של ויטה הענק (שהוא אם אני לא טועה 3.75 ליטר ולא 4 ;) ) קניתי במכירה בגאולה.
יש גם בקשת בדרכלל.
עולה ממש זול יחסית (80 שקל)
וגם אותו אני הרבה פעמים מדללת (על כוס, רבע כוס מים) במיוחד אם במתכון יש גם פודינג ואם זה לא לזילוף.
לדעתי ריצ' שיוצא בטעם או מרקם מרגרינה זה בגלל שמקציפים אותו יותר מידי.
גם עם ריצ' צריך לדעת לעבוד..
 

חישוקים

מעטפת פרסום לעסקים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
נכתב ע"י נעמה_א;1779569:
לדעתי ריצ' שיוצא בטעם או מרקם מרגרינה זה בגלל שמקציפים אותו יותר מידי.
גם עם ריצ' צריך לדעת לעבוד..

את יודעת להגיד לי (בדקות) כמה זמן מקציפים ריץ'?
פעם שמעתי שביצים שלמות מקציפים 7 דקות ברצף. זה בדיוק פרק הזמן שיוצר קצף תפוח(יותר מזה כבר עלול לשבור את הקצף).
לריץ' זה כמובן הרבה מדי. כמה זמן כן?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה