זה בדיוק מוקד המחלוקת בין החשב הכללי לשר האוצר ועוד לא נאמרה המילה האחרונהוכן לגבי הוצאת החשבת הכחיש הכל ושאין אפשרות לעשות זאת ללא החלטת ממשלה .אלה פקידים בלבד
החשב עוד לא ביטל את ההחלטה שלו להוציא את החשבת, וכרגע זה עדין בתוקף
'הכחיש'...
זה בדיוק מוקד המחלוקת בין החשב הכללי לשר האוצר ועוד לא נאמרה המילה האחרונהוכן לגבי הוצאת החשבת הכחיש הכל ושאין אפשרות לעשות זאת ללא החלטת ממשלה .אלה פקידים בלבד
דיוקזה המסר שעבר מהמנהלות למורות שהולכים לעבור ממוכש"ר למוסדות פטור, והמשכורות בהתאם...
השאלה מה יקרה עד להחלטה האם להוציא או לאזה בדיוק מוקד המחלוקת בין החשב הכללי לשר האוצר ועוד לא נאמרה המילה האחרונה
החשב עוד לא ביטל את ההחלטה שלו להוציא את החשבת
יש מסמך? אדרבה תתקשרו עכשיו לרב קרלינשטיין ותאמרו לו ששמעתם את זה מהמנהלות ותשמעו מה יגיד לכם .מאד מסקרן .0504102410 ותכתבו מה ענה לכם הוא זמין בדרך כללמה בדיוק בובמייסס?
זה המסר שעבר מהמנהלות למורות שהולכים לעבור ממוכש"ר למוסדות פטור, והמשכורות בהתאם...
קצת דיוק בנתונים שהרבה טועים בהם:מה בדיוק בובמייסס?
זה המסר שעבר מהמנהלות למורות שהולכים לעבור ממוכש"ר למוסדות פטור, והמשכורות בהתאם...
לכן אני חושב שכל השמועות זה עורבא פרח כי אפילו הנתונים לא נכונים למה שיעברו למוסד פטור?קצת דיוק בנתונים שהרבה טועים בהם:
מוכשר כולל את כל המוסדות הפרטיים, לאו דווקא חרדים גם חילונים, שלא נמצאים בזרם החינוך הממלכתי/הממד(או ממח). המוסדות האלו מקבלים 75% תקצוב מלבד חינוך עצמאי ובני יוסף שמוחרגים בחוק ומקבלים 100%.
מוסדות פטור - מוסדות שמלמדים בין55-75% ליבה ומקבלים תקצוב בהתאם. בעיקר תתים.
ולכן הרשתות שמלמדות מאה אחוז ליבה הם בכל מקרה ישארו במוכשר של 75% תקצוב. אולי הדיבורים הם שיצאו מהמעמד המיוחד שלהם בחוק אבל ישארו במוכשר.
אני כותב מהבנתי, לא מידיעה ששמעתי מה הולך להיות.
ואם הם יצאו מהמעמד המיוחד בחוק ויתוקצבו ב 75 אחוז, זה גם דבר שצריך להניח עליו את הדעתקצת דיוק בנתונים שהרבה טועים בהם:
מוכשר כולל את כל המוסדות הפרטיים, לאו דווקא חרדים גם חילונים, שלא נמצאים בזרם החינוך הממלכתי/הממד(או ממח). המוסדות האלו מקבלים 75% תקצוב מלבד חינוך עצמאי ובני יוסף שמוחרגים בחוק ומקבלים 100%.
מוסדות פטור - מוסדות שמלמדים בין55-75% ליבה ומקבלים תקצוב בהתאם. בעיקר תתים.
ולכן הרשתות שמלמדות מאה אחוז ליבה הם בכל מקרה ישארו במוכשר של 75% תקצוב. אולי הדיבורים הם שיצאו מהמעמד המיוחד שלהם בחוק אבל ישארו במוכשר.
אני כותב מהבנתי, לא מידיעה ששמעתי מה הולך להיות.
דבר ראשון אם יש כזו הודעה בכתב רצוי להעלות ולא רק לזרוע בהלה.אנחנו קבלנו הודעה מהפיקוח שבחודש הקרוב נקבל במשכורת רק יסוד משולב (בערך 50 אחוז)
כמובן ללא הבראה, פנסיה וכו
את ההודעה הזו שלחו לכל בתי הספר של החנ"ע
זה כבר מוכח כלא נכון! אז בבקשה למי שיש נתונים שיביא. סתם להפריח שמועות לא נכונות?! לשם מה?!כל השאר זה תוספות והסכמים שצריך לבחון מה מתוכם מתאים להגדרה של החנ"ע כעת כשיש מצב שהוא עובר להגדרת מוסד פטור
לצערי הרב המפקחת שלי לא שלחה הודעה בכתב אלא בעל פהדבר ראשון אם יש כזו הודעה בכתב רצוי להעלות ולא רק לזרוע בהלה.
זה כבר מוכח כלא נכון! אז בבקשה למי שיש נתונים שיביא. סתם להפריח שמועות לא נכונות?! לשם מה?!
לצערי הרב יש מצב שהמפקחת שלך בעצמה לא ממש מבינה את ההבדל בין מוסד פטור, למוכש"ר, ובאמת כדאי להגיד להלצערי הרב המפקחת שלי לא שלחה הודעה בכתב אלא בעל פה
שלא יפה שהיא זורעת בהלה בציבור
לא הבנתי.לצערי הרב יש מצב שהמפקחת שלך בעצמה לא ממש מבינה את ההבדל בין מוסד פטור, למוכש"ר, ובאמת כדאי להגיד לה
ירידה ל-75 אחוז היא סיבה להודיע, בהחלט. (בהלה אני משתדל שלא תהיה, פרנסה משמים. אבל אני בהחלט שותף לתחושה שעלולה להופיע...)לא הבנתי.
די ברור שאכן מדובר על מוכש"ר- בלי תקצוב מיוחד- ולא פטור, ולכן?
המעבר לאופק חדש היה אמור לקרות כי רב המורים כבר לא הסכימו לעבוד רק ב100 אחוז, של עולם ישן, אלא נזקקו ליותר,
אז ירידה ל75 אחוז היא לא סיבה לבהלה?
בהחלט, אבל כולנו עוסקים בשאלת ההשתדלות הנצרכת, הרי אם לא לא היינו עובדים בכלל, נכון?ירידה ל-75 אחוז היא סיבה להודיע, בהחלט. (בהלה אני משתדל שלא תהיה, פרנסה משמים. אבל אני בהחלט שותף לתחושה שעלולה להופיע...)
סתם שאלה, גני הבנות והתיכונים החרדיים שאינם ברשתות לא מקבלים 100% תקצוב?אין היגיון שירדו לפטור אלא ישארו במוכשר 75%
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: