נשמע מעודד, במפורש כתוב שמשרד החינוך מאשר כבר את התקנות אך עדיין ישנם קשיים, כן נשמע חיובי אי"ה.זה מכתב שקיבלנו היום--
צפה בקובץ המצורף 1615648
ממש לא מעודד. ליבת העניין הוא הסרוב של הייעוץ המשפטי. לא של חיים ביטון ויו"ר ש"ס..נשמע מעודד, במפורש כתוב שמשרד החינוך מאשר כבר את התקנות אך עדיין ישנם קשיים, כן נשמע חיובי אי"ה.
איזו בשורה מצאת במכתב הזה?אני לא מכירה את המנכ"ל של רשת בני יוסף, אבל מצדיעה בפניו.
הכתיבה מדויקת, מכבדת, מבינה את הקושי ולא מזלזלת.
...
מעניין מאוד על סמך מה אומרים זאת? כי לא נוח כעת לתת הוראה למנהלות להפוך את המערכת?המנהלת שלי אמרה לי היום במפורש-
שהמפקחת אמרה לה להמשיך אופק חדש
נכון מאוד,מעניין מאוד על סמך מה אומרים זאת? כי לא נוח כעת לתת הוראה למנהלות להפוך את המערכת?
הבנתי שאחת מהמפקחות דוחפת ומעודדת אופק משנה קודמת כבר, ולאורך כל הדרך נתנה הוראה חד משמעית לעבוד אופק לעומת מפקחות של אזורים אחרים שהמורות אינן עובדות אופק כלל!!!
משהו יכול להסביר את התופעה הזו? האם זה תלוי מפקחת או הוראה של מנכ"ל?
נכתב לפני החלטת היועמשי''ת שלא ישולם אופק רטרו.זה מכתב שקיבלנו היום--
צפה בקובץ המצורף 1615648
זה מכתב שקיבלנו היום--
צפה בקובץ המצורף 1615648
1. המכתב מאתמול בבוקר עוד לפני הפירסומים האחרוניםנשמע מעודד, במפורש כתוב שמשרד החינוך מאשר כבר את התקנות אך עדיין ישנם קשיים, כן נשמע חיובי אי"ה.
המנהלת שלי אמרה לי היום במפורש- שהמפקחת אמרה לה להמשיך אופק חדש
המנהלת שלי אמרה לי היום במפורש- שהמפקחת אמרה לה להמשיך אופק חדש
כאמור לעיל, כל זה מידע גלוי. אין צורך להיות מוברג מבפנים.יש אירוע מאוד משמעותי שבסבירות גבוהה מקריס את העניין לפחות עד להודעה חדשה
הרשתות מצדם לכאורה לא יעבידו את המורות הלאה לפי מסלול של אופק חדש אלא יחזרו בינתיים לעולם ישן עד להודעה חדשה מאמין שבימים הקרובים זה יהיה רשמי
אתה יכול לתמצת את הכל?תקשיבו מדקה 8 עד 13 על אופק חדש
בדקה 12 הוא אומר שבנות שלומדות ליבה יכנסו כן לאופק חדש בעז"ה
הוא אמר שבתי הספר של הבנות לדעתו צריכות להיכנס לאופק חדש והוא עובד על זה שזה יקרה, למעשה הוא סיכם שהפתרון שהוא מוביל אליו הוא ש 60 - 70 אחוז מבתי הספר ברשתות יכנסו באופן מיידי לאופק חדש, והשאר יהיו כפופים לבדיקה יותר מעמיקה אם הם עומדים בתנאים.אתה יכול לתמצת את הכל?
אגב מאיפה זה
מקול חי הבוקר עם בצלאל קאהן, משום מה הוא אמר שאין שום חוזה חתום עם המדינה, לא ברור למה הוא שכח את החוזה של הרשתות עם משרד החינוך,אתה יכול לתמצת את הכל?
אגב מאיפה זה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: