30 ש"ש - התעריף עבור פרטני ושהיה ופרונטלי זהה.ערב טוב
אשמח לייעוץ
1. במערכת שלי בנויה לפי אופק חדש אך עדיין המשכורת בנויה באופק הישן ידוע לכם מתי התלוש יהיה לפי אופק חדש?
2. שולחת צילום מהתלוש במשרה שלי תוכלו לומר לי כמה אחוז משרה יש לי?
3. כמה שעות מדווחות עלי בפועל?
4. שעות שהייה ושעות פרטני שכתובות במשרות החודש עדיין לא שילמו עליהם בפועל ?
5. רק כעת קיבלתי משכורת מתחילת שנה (רטרו) היכן אוכל לבדוק בפועל מההדרגה שלי בתלוש עדיין לא כתוב?
לא הבנתי..בעולם הישן השלם לכיתות א-ו זה 30 ש"ש ולכיתות ז-ח 24
באופק אין חלוקה בין הכיתות. א-ח השלם 36 ש"ש
את מקבלת 30 ששלא הבנתי..
זה נכון שמעודכן לי 30 ש"ש אך אני לא מקבלת משכורת לפי30 ש"ש?
כמה שעות שלמו?
86% זה לא 29 ש"ש?את מקבלת 30 שש
שזה 86% משרה
מה הם רוצים ליבה 100 אחוז, נכון יש את זה כבר בכל לימודי הבנות,...
לענין פיקוח, (בלי לדעת אני אומר) החינוך העצמאי מעולם לא התנגד לפיקוח על התוכן קרי: איזה סיפרי לימוד וכדו זה הוא לא הסכים אלא רק שלומדים וכו' כך שלא רואה פה שינוי כל שהוא ולא מבין על מה המהומה של החילונים.
על פי אחד הפירסומים, נקבע בתקנות החדשות שמנהלי בתי הספר יהיו חייבים לשתף פעולה ובאם לא - בסמכות המפקחים להרחיק בית ספר מתכנית אופק חדש, כלומר לשלול את התוספות התקציביות למורים לתקופה של עד שלוש שנים.הוא כן התנגד באופן נחרץ לכל פיקוח שהוא ממשרד החינוך (יותר מהקיים)
פיקוח זה כולל התערבות בכל דבר שזז
מסקרן המקור? תודהבמשרד החינוך סיימו בסוף השבוע את העבודה על תקנות "אופק חדש" לחוק החינוך הממלכתי. התקנות שיאפשרו ליישם את התוכנית בבתי ספר חרדיים פרטיים ויגדילו משמעותית את תקציב החינוך החרדי. ברגע שיאושרו התקנות במשרד המשפטים ובוועד החינוך של שר החינוך יואב קיש, ניתן יהיה להעביר את התוספות למורים החרדיים, כ-3,000 ש"ח בממוצע למורה שמצטברים למאות מליוני שקלים בשנה. זאת כפי שהוחלט במסגרת ההסכמים הקואליציוניים וטרם יושם, בין השאר בעקבות העיכוב בגיבוש והעברת התקנות.
ביום שני יעברו התקנות למשרד המשפטים ובהמשך השבוע יידונו בועד החינוך, לאחר מכן תתאפשר העברת הכספים לחינוך החרדי, כפי שנקבע בהסכמים הקואליציוניים.
התקנות עכשיו (לאחר ה'שינוי') זה באישור הייעוץ המשפטי כמו שפורסם למעלה, ולכן זה לא אמור להיתקע במשרד המשפטיםומה יהיה כשיגיעו התקנות למשרד המשפטים?
לא יתקעו ע"י בג"ץ?
התקנות עכשיו (לאחר ה'שינוי') זה באישור הייעוץ המשפטי כמו שפורסם למעלה, ולכן זה לא אמור להיתקע במשרד המשפטים
כל הבעיה עם העתירה לבגצ היתה עקב אי עמידה בתנאים ליבה וכו .מה יהיה אחר כך בבגצ? מי יודע?
חיים ביטון אמר שהגיעו להסכמותמי אמר שהחרדים הסכימו?
ממה שנכתב, ראיתי רק מה התנאים של משרד החינוך, אבל לא שהרשתות מסכימות להתקדם עם זה
הפיקוח המדובר זה לא מבקר של תחבורה ציבורית זה הרבה יותר מכךלי ידוע שכבר היום יש פיקוח. ומפקחות מטעם משה"ח באות לבתיה"ס, ולא נראה לי שהקפה בבית הספר טעים יותר ממה שיש להם במשרד...
על פי אחד הפירסומים, נקבע בתקנות החדשות שמנהלי בתי הספר יהיו חייבים לשתף פעולה ובאם לא - בסמכות המפקחים להרחיק בית ספר מתכנית אופק חדש, כלומר לשלול את התוספות התקציביות למורים לתקופה של עד שלוש שנים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: