כל הפרטים על הצטרפות החינוה''ע ובני יוסף לאופק חדש

נבחר

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
על פי ההסכם הקואליציוני הראשוני אי שם לפני המלחמה כן, אבל מי יודע?

אבי חיל

משתמש פעיל
אני יסביר אשתי מורה בבני יוסף וכרגע היא באמצע לעשות הרחבת הסמכה מגננות למורה (יש לה תואר בגננות)
ורציתי לדעת אם היא בעיקרון אמורה להיות חלק מאופק חדש או לא.

חי 523

משתמש פעיל
אני לא מבין על מה כל המהומה
בדקתי במדריך המלא משרת אם במשרד החינוך וכתוב שם במפורש מורה אם בכיתות א.ו. משרתה היא 86.1% ומורה אם בכיתות ז.ח. זכאית ל91% משרה
אז למי שיש הרעת תנאים זה רק למורות בז.ח בלבד
אני מורה בז' ולמעשה עכשיו מופיע לי בפורטל 91 אחוז, וזה מעודכן כי לפני יומיים הופיע סימן אדום בנתוני תעסוקה ועכשיו הוא אינו,
לגופו של ענין בין אם הקיצוץ אחוזים הוא מותר ובין אם לא ודאי עדיף אופק חדש, ללא ספק ! במקום 7500 נטו מקבלים 10,000 פלוס נטו זה ודאי שוה. ב"ה

נבחר

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
אני יסביר אשתי מורה בבני יוסף וכרגע היא באמצע לעשות הרחבת הסמכה מגננות למורה (יש לה תואר בגננות)
ורציתי לדעת אם היא בעיקרון אמורה להיות חלק מאופק חדש או לא.
טוב שהסברת
כל מה שכתבתי לך מקודם לא רלוונטי

חי 523

משתמש פעיל
כל מוסדות המוכשר אמורים להכנס לאופק לפי לוח זמנים של הממשלה כך מופיע במפורש בתקנות של שר החינוך שפורסמו.

נבחר

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
לגופו של ענין בין אם הקיצוץ אחוזים הוא מותר ובין אם לא ודאי עדיף אופק חדש, ללא ספק ! במקום 7500 נטו מקבלים 10,000 פלוס נטו זה ודאי שוה. ב"ה
אף אחד לא חולק על זה, אין ספק
אבל זה בדיוק הגישה המקוממת (לא שלך), שיש פה אנשים שמטיפים תגיד תודה שעולה לך המשכורת (ולכן מה? ולכן מותר לקחת מזה חלק?)

נבחר

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
כל מוסדות המוכשר אמורים להכנס לאופק לפי לוח זמנים של הממשלה כך מופיע במפורש בתקנות של שר החינוך שפורסמו.
זה לא רלוונטי
זה סך הכל תכנית ממשלתית, אישור ממשלתי ראשוני שזה יוכל להתבצע, ואם כן זה יהיה הדרך
השאלה אם זה יתבצע בפועל? 90% שלא

צוק איתן

משתמש פעיל
אני מורה בז' ולמעשה עכשיו מופיע לי בפורטל 91 אחוז, וזה מעודכן כי לפני יומיים הופיע סימן אדום בנתוני תעסוקה ועכשיו הוא אינו,
השאלה אם חינוך עצמאי כפוף למה שמעודכן בפורטל ?

עמליה 098

משתמש מקצוען
ממתי הגזירה החדשה הזאת שמחנכות צריכות ללמד גם 4 פרטני ולא יורד כלום על ניהול כתה?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  62  פעמים

לוח מודעות

למעלה