לאמישהו יודע אם גננות נכנסו גם כן לאופק חדש?(ברשת בני יוסף)
אני מורה בז' ולמעשה עכשיו מופיע לי בפורטל 91 אחוז, וזה מעודכן כי לפני יומיים הופיע סימן אדום בנתוני תעסוקה ועכשיו הוא אינו,אני לא מבין על מה כל המהומה
בדקתי במדריך המלא משרת אם במשרד החינוך וכתוב שם במפורש מורה אם בכיתות א.ו. משרתה היא 86.1% ומורה אם בכיתות ז.ח. זכאית ל91% משרה
אז למי שיש הרעת תנאים זה רק למורות בז.ח בלבד
טוב שהסברתאני יסביר אשתי מורה בבני יוסף וכרגע היא באמצע לעשות הרחבת הסמכה מגננות למורה (יש לה תואר בגננות)
ורציתי לדעת אם היא בעיקרון אמורה להיות חלק מאופק חדש או לא.
אף אחד לא חולק על זה, אין ספקלגופו של ענין בין אם הקיצוץ אחוזים הוא מותר ובין אם לא ודאי עדיף אופק חדש, ללא ספק ! במקום 7500 נטו מקבלים 10,000 פלוס נטו זה ודאי שוה. ב"ה
למה? פשוט אמרו לה שהיא לא מצטרפת עד שאין תעודה, אם יש לה תואר זה בסדר לא?טוב שהסברת
כל מה שכתבתי לך מקודם לא רלוונטי
זה לא רלוונטיכל מוסדות המוכשר אמורים להכנס לאופק לפי לוח זמנים של הממשלה כך מופיע במפורש בתקנות של שר החינוך שפורסמו.
השאלה אם חינוך עצמאי כפוף למה שמעודכן בפורטל ?אני מורה בז' ולמעשה עכשיו מופיע לי בפורטל 91 אחוז, וזה מעודכן כי לפני יומיים הופיע סימן אדום בנתוני תעסוקה ועכשיו הוא אינו,
לגופו של ענין בין אם הקיצוץ אחוזים הוא מותר ובין אם לא ודאי עדיף אופק חדש, ללא ספק ! במקום 7500 נטו מקבלים 10,000 פלוס נטו זה ודאי שוה. ב"ה
מעניין . כי הם בעצמם הודיעו 86% לכולם קרי 21 שעות +4+4החינוך העצמאי הוא המעדכן...
זה ש"ד לא נכון.ודאי עדיף אופק חדש, ללא ספק ! במקום 7500 נטו מקבלים 10,000 פלוס נטו זה ודאי שוה. ב"ה
ממש לא עדיף עוד כמה שעות העיקר עוד כסף ,זה ש"ד לא נכון.
השאלה היא כמה התוספת פר שעה!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: