כל הפרטים על הצטרפות החינוה''ע ובני יוסף לאופק חדש

אלי @@@

משתמש מקצוען
לשכת ח"כ גפני: במענה לשאלות כתבים: ועדת הכספים עוסקת מאז תחילת המלחמה בנושא הסיוע לתושבי העוטף, למפונים, לעסקים ולכלל התושבים. נדהמנו לראות הערב דיווח שקרי שכביכול מתוכננת פגישה למחר בנושא שאינו קשור ללחימה. מיותר לציין שאין בין זה למציאות ולא כלום. אין פגישה ובוודאי לא בנושאים שאינם קשורים למלחמה

מה יצא עם פגישת גפני ונתניהו??

א. בן חיים

משתמש צעיר
כמה שטויות אנשים יכולים לכתוב?
א. הרשתות לא מתייחסות בזלזול בשכר המורות אלא להפך בדיוק!
כל העיכוב בכניסת המשכורות נובע ממלחמתם של הרשתות לכניסת "אופק חדש" (למרות ביטול הכספים הקואליציונים) וכבר הארכתי בזה.
רק נקודה שגננות העמותות התלוננו על עושק בשכר מה עשיתם אז? עמדתם לצידן?
לא יודע מה עם החינוך העצמאי אבל לרשת "בני יוסף" אין גנים (בבעלותם), כך שכל תלונה על עושק בשכר הגננות צריכה להיות מופנת לראשי העמותות ולא אליהם.

נערך לאחרונה ב:

חיהחנה

משתמש פעיל
גם אני נכנסתי כמו רבים וטובים ל'ברוך' הזה ,
תשבי הדרום ואולי אזורים נוספים שימו לב , יש הטבות בהורדת הריבית ובדחיית תשלומים בעקבות המצב הבטחוני!
שוב הקב"ה מוכיח לנו כמה אנו כאלו "קטנים" מתכננים תוכניות והכל מתהפך לנו אנו לא מבינים כלווום!
מאחלת לכולם שהכל יתהפך לטובה וכל המינוס יהפך לפלוס...............
שבת שלום!

שואל לעניין

משתמש מקצוען
ראשית -כמדומני ששיח מתלהם לא תורם לדיון.

ברור שיש להרבה מורות בטן מלאה על המערכות, ובצדק.
מאידך כמו שכתבתי יש בשנים האחרונות מגמת שיפור, ולכן למרות המשקעים מהעבר- ניתן לתת קצת אמון
בשנים האחרונות רוב צמרת בני יוסף התחלפה, לאט לאט נכנסים אנשים שמוכנים לעבוד. עצם זה שהלכו למהלך של אופק חדש כבר מוכיח על זה- ההנהלה שהייתה פעם לא חיפשה פרוייקטים כאלה, ובפרט שזה מביא עמו דיווח מדויק וממילא פיקוח הדוק יותר.
זה לא נעשה בצורה הכי יעילה?
יתכן.
אבל זה לא מזלזול במורות (ובטח לא מתוך רשעות) אלא כי זה מערכת שהסתאבה ולוקח שנים להתניע אותה. עובדים על זה קשה. מידיעה אישית קרובה (מיום ייסוד הרשת ועד היום ממש).
ובנימה אישית: אנחנו לא קיבלנו משכורת בחודש שעבר (טעות של המזכירה), היה אמור להיכנס עכשיו, והחודש לא קיבלנו גם, כך שאני לא מדבר מבטן שבעה...

עמליה 098

משתמש מקצוען
אחרי כל האמוציות
שאלותיים:
1. האם למשהו יש מידע קונקרטי מה האופק? מתי עתידים לשלם?
2. האם יש סיכוי שהבנקים יכבדו את הפיגורים בצורה גורפת למורות ומורי הרשתות? יש מי שיכול לפעול בנידון?? (משכנתאות, הוראות קבע, צ'קים, אשראי)

נבחר

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
2. האם יש סיכוי שהבנקים יכבדו את הפיגורים בצורה גורפת למורות ומורי הרשתות? יש מי שיכול לפעול בנידון?? (משכנתאות, הוראות קבע, צ'קים, אשראי)
אני יצרתי קשר עם הבנק שלחתי להם את המכתב וביקשתי אישור לחריגה עד שיכנס המשכורת
אישרו

ברכה וישועה

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
לדעתי אנשים כאן צועקים סתם. אנחנו צריכים להודות לרשתות שמנהלות את המאבק במקומנו [ואפי' אם זה ייקח חודש זה שווה אין מה לעשות]
מעניין כל אותם אנשים שיצאו נגד אופק חדש, האם עכשיו הם גם יוצאים נגד, או שרואים שזה רציני ויודעים שיש סיכוי להפסיד אז הם צועקים להפך כמה צריך את אופק חדש

אבי01

משתמש מקצוען
איקס
הם הודיעו, שלחו מכתב למנהלים באותו ערב שהאוצר הודיע, והמנהלים השאירו הודעות בטלפון של המורות, ... לא סתם לרכל....
אני ואשתי מורים נודע לנו רק דרך פרוג.
ההודעה של חינוך עצמאי נשלחה רק בבוקר של הראשון.

חובב מוזיקה מושבע

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
בן כספית לסמוטריץ׳ ב׳ערוץ 12׳ - ״אני רוצה לדבר איתך עכשיו במלחמה על הטונות של מיליארדים לחרדים, כספים שאתה דואג ומעביר לרשתות חינוך חרדיות״. סמוטריץ׳: ״מכאיב לי שאתה עוסק בפילוגים והסתה, אבל אם דיברת, חתמנו הסכם עם רן ארז וכל המורים העל יסודיים בישראל מקבלים תוספות שכר גדולות - אני לא מוכן בשום אופן להפלות מורים בחינוך החרדי, רק בגלל שהם חרדים. הם נכנסו לאופק חדש ויקבלו״.

ש.ז.י.

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
במכתב של החשכ"ל לא כתובה אף מילה על מלחמה
אלא על אי עמידה ביעדי התוכנית- עדכון מצבת
וברור התוקף המשפטי של התוכנית
מה האמת האמיתית- איך נדע?

כנראה שאין לנו כלים להבין את ה"אירוע הפוליטי" המורכב שמתנהל מעל ראשינו
נשאר רק אחד לפנות אליו...

גינוסר

משתמש רשום

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה