גיבובי מילים ושטויות אני גם יודע לכתובהם לא עושים את זה בשבילנו אלא לכסות ולהכשיר את כל הקומבינות והמקורבים והתלושים הפיקטיבים שהיו עד היום לאנשי שלומם
וכל זה על גבו של העובד המסכן
מכעיס מאוד ומבייש את הציבור החרדי
אבל זה סחורה שאין לה ביקוש
גיבובי מילים ושטויות אני גם יודע לכתובהם לא עושים את זה בשבילנו אלא לכסות ולהכשיר את כל הקומבינות והמקורבים והתלושים הפיקטיבים שהיו עד היום לאנשי שלומם
וכל זה על גבו של העובד המסכן
מכעיס מאוד ומבייש את הציבור החרדי
אין לה ביקוש כי רומסים את המורות וכל מורה שתתלונן תמצא את עצמה מחוץ למערכת בלי עבודהגיבובי מילים ושטויות אני גם יודע לכתוב
אבל זה סחורה שאין לה ביקוש
התגובות שלכם מביכות, סליחה.שיביאו משכורת בלי מקדמה. איך אפשר לשרוד ללא משכורת?????????????
לומדים מהתלמידים.אתם מורים, נכון? אם התלמידים שלכם היו מתוסכלים מהתנהלות כלשהיא הייתם מציעים להם לנשום עמוק, לבלוע את התסכול ולהמשיך ולתפקד כפי הנדרש מהם. הייתם מבטיחים להם שגם כשהם לא רואים או מבינים את המניעים, הכל נעשה לטובתם. ואיפה אתם?
אגב, זה חלק מהתוכנית.אני דווקא בעד לזעוק ולהריע
אבל אתה צודק שיח מכובד יעשה את העבודה טוב יותר.
רשת בני יוסף חברים בהסתדרות הכללית (ככל הידוע לי)אין קשר לכאורה להסתדרות אנחנו לא בהסתדרות למה שידאגו לנו [אנחנו גם לא משתפים פעולה עם השביתות שלהם] אבל הרעיון שמשרד האוצר יהיה בלחץ מאתנו
וזה לא עזר להם במלחמה על שכר המורים, כזכור.רשת בני יוסף חברים בהסתדרות הכללית (ככל הידוע לי)
לשכת ח"כ גפני: במענה לשאלות כתבים: ועדת הכספים עוסקת מאז תחילת המלחמה בנושא הסיוע לתושבי העוטף, למפונים, לעסקים ולכלל התושבים. נדהמנו לראות הערב דיווח שקרי שכביכול מתוכננת פגישה למחר בנושא שאינו קשור ללחימה. מיותר לציין שאין בין זה למציאות ולא כלום. אין פגישה ובוודאי לא בנושאים שאינם קשורים למלחמהמחר יש פגישה של גפני ושות' עם רה"מ לדון ב'חלוקה מחדש של הכספים הקואליציונים'
ז"א שברור שמקצצים השאלה למי, נקווה שלא ימכרו אותנו בעד מישהו אחר
יש מספיק מה לקצץ, לדוג' המשרד לעניני ירושלים והרשות החרדית של מקלב, עדיף לפגוע בשר אחד מאשר לפגוע באלפי מורים ומורות
איקסבהנחה שהסיבה לעיכוב בשכר היא אכן כמו שחינוך עצמאי טוען
מי יכול להסביר לי למה הם לא הודיעו מראש???!!
נזק משמעותי כמו משכנתא שחוזרת לאלפי משפחות זה כלום????
אבל
מה אכפת להם????
ואולי
מזה נוכיח על כל האמון שאפשר לתת בהם...
ממש דברי כפירה!!יותר מדי בטחנו בממשלה ובחכי''ם וכ''ו והנה הכל מתפוצץ לנו בפנים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: