כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, לייתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

כללי כל הערה תתקבל בברכה

z5783232

משתמש רשום
הפוסטר אמור להתלות בקיר של ת"ת בגודל ענק
אשמח מאד לחו"ד

קבצים מצורפים

• Untitled-6 2.jpg
    KB 149.8 · צפיות: 15

chyh

משתמש רשום
עיצוב גרפי
יפה!

בציטוט, חשוב לרשום מקור (במקרה ויש:eek:)

אהרן הלוי

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
מובא באור החיים על התורה
תעשה חיפוש מדוייק

מאירוב

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
"גם ירמוז במאמר בכל הטוב אל התורה כאומרם ז''ל (ברכות ה'.) ואין טוב אלא תורה, שאם היו בני אדם מרגישין במתיקות ועריבות טוב התורה היו משתגעים ומתלהטים אחריה ולא יחשב בעיניהם מלא עולם כסף וזהב למאומה כי התורה כוללת כל הטובות שבעולם"( אור החיים-דברים פרק-כו )

Sitbon

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
אור החיים על התורה פר' כי תבוא

שרה פינקל

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
רגליו של העומד בתוך הטלית לא ניראות
אך הוא עומד לכאורה בתוך הדשא
שמגיע לו עד הברכיים...
וכן כדאי להוסיף מתחת לתיבה צל
כי היא קצת עומדת באוויר...

PRIMA

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יפה מאד!
אני חושבת שכדאי להוריד את הפסיק אחרי 'למאומה'
וכן הייתי משחקת עם המילים,
משנה את החלוקה של השורות כדי לתת יותר משקל למשמעות.

tirza10

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
כל דבר נראה כעומד בפני עצמו, צריך קצת לשלב ביניהם

dovidstroh

משתמש רשום
משהו לא נראה בסדר עם הספר תורה. 1. יש לו מתאר לבן, 2. ישנם ס"ת שנראים יותר נחמדים, 3. אולי לנסות ס"ת פתוח אחד או עם פרוכת?

גאונה

משתמש מקצוען
נכתב ע"י בן של מלך;2213779:
אחרי במאומה או נקודה או סוגריים של המקור

המילים 'כי התורה כוללת כל הטובות שבעולם' הם המשך המימרא, אז לא נכון לשים נקודה או סוגריים.
מה שכן צריך שיהיה יותר ברור שהם המשך אחד.

z5783232

משתמש רשום
קודם כל תודה על כל ההערות המחכימות.
עשיתי מעט שינויים אבל עדיין אני מרגישה שהאוביקטים לא מספיק קשורים מה אפשר לעשות בשביל זה?

נכתב ע"י dovidstroh;2213942:
משהו לא נראה בסדר עם הספר תורה. 1. יש לו מתאר לבן, 2. ישנם ס"ת שנראים יותר נחמדים, 3. אולי לנסות ס"ת פתוח אחד או עם פרוכת?

אין שוליים לבנים זה כנראה בעית תצוגה
אבל גם אני חושבת שהס"ת לא משהו רק שאין לי משהו חלופי באיכות כ"כ גבוהה

קבצים מצורפים

• מרגישים.jpg
    KB 149.6 · צפיות: 15

z5783232

משתמש רשום
נכתב ע"י גאונה;2213963:
המילים 'כי התורה כוללת כל הטובות שבעולם' הם המשך המימרא, אז לא נכון לשים נקודה או סוגריים.
מה שכן צריך שיהיה יותר ברור שהם המשך אחד.

אולי לשים את המקור מתחת למילים: "כי התורה..."?
זה יהיה יותר ברור שזה המשך?

שרחיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מושקע מאוד!
כדאי לטשטש את המעברים ברקע, בין צד ימין לשמאל יש מעבר חד מידי ולא אסטטי וכן בחלק התחתון בצד שמאל לטפל ב"עננים הירוקים"
בהצלחה!!!

PRIMA

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
למה שרקע העננים לא יהיה מאחורי כל הפוסטר?

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  15  פעמים

לוח מודעות

למעלה