מידע שימושי כל הסודות של ארבעס מוצלחים, בבקשה

ניצוצות

משתמש צעיר
אולי מישהי יכולה להדריך אותי צעד אחרי צעד איך אפשר להגיע לארבעס מוצלחים, רכים וטעימים?
אז ככה, פעם חשבתי שזה ענין של זן ואיכות, ואחרי שהצליח לי עם ארבעס של מיה חשבתי שעליתי על הענין.
אבל השבוע שוב התפשל, השתמשתי באותו איכות, אותו סיר, אותו כמות מים, והארבעס יצאו מפושלים - חלקם יצאו שחורים ולא נעימים לעין, חלקם יצאו רכים נמעכים בעוד שחלקם נשארו קשים.
אז מה, מה הבעיה?
הזן?
האיכות?
הסיר?
המים?
אופן הבישול?
תעשו טובה, ותעזרו לי.
כי שבוע שאין ארבעס מוצלים הילדים מסכנים.....
 

pnina912100

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י ניצוצות;1654403:
אולי מישהי יכולה להדריך אותי צעד אחרי צעד איך אפשר להגיע לארבעס מוצלחים, רכים וטעימים?
אז ככה, פעם חשבתי שזה ענין של זן ואיכות, ואחרי שהצליח לי עם ארבעס של מיה חשבתי שעליתי על הענין.
אבל השבוע שוב התפשל, השתמשתי באותו איכות, אותו סיר, אותו כמות מים, והארבעס יצאו מפושלים - חלקם יצאו שחורים ולא נעימים לעין, חלקם יצאו רכים נמעכים בעוד שחלקם נשארו קשים.
אז מה, מה הבעיה?
הזן?
האיכות?
הסיר?
המים?
אופן הבישול?
תעשו טובה, ותעזרו לי.
כי שבוע שאין ארבעס מוצלים הילדים מסכנים.....
להשרות אותם לילה עם מים ומלח- זה עושה את הרכות שלהם
 

ניצוצות

משתמש צעיר
השריתי לילה עם מים וסודה לשתיה.
חלק מהארבעס יצאו רכים נמעכים ממש, וחלקם נשארו קשים.....
 

תרצונת

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
מרתיחים פעמיים שלוש, (עוזר להפחית אי נעימות בעיכול)
משרים לילה -ואפשר פחות
מרתיחים, מוסיפים כפית/כף סודה לשתיה
מבשלים שעתים שלוש על אש נמוכה עד לריכוך
5-10 דקות לפני שמורידים מהאש מוסיפים מלח ופלפל שחור
מסירים מהאש, ומסננים מהמים

כך אני עושה ויוצא מעולה
 

שש

תג, רב-טקסט
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
משרים לילה
בוררים
שמים בסיר לחץ מכסים במים ועוד ס"מ מעל
מבשלים בסיר לחץ על אש קטנה שעה וחמש דקות בדיוק מהרתיחה. בסיר רגיל אני לא יודעת כמה זמן.
לא צריך סודה לשתיה החומוס מתרכך בבישול מספיק.
כשמבושל מוציאים בכף מחוררת כל פעם כמות קטנה מניחים על מגבת נקיה בוזקים מלח ופלפל שחור מקפלים את שולי המגבת פנימה ומנערים בעדינות. משפרים טעם.
כך עושים לכל הכמות.
לא כתבתי הוראות שימוש בסיר לחץ מקוה שאת יודעת
בהצלחה
יעל
 

עדינה הלפגוט

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אם הסיר לא היה מספיק נקי, אז בגלל הסודה לשתיה השרוף שבסיר יעבור לארבעס... לבשל רק בסיר נוצץ!
 

סטודנטית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עדיף לבשל יותר זמן כדי להגיע לרכות, ולא לשים סודה לשתיה.
זה הורס את כל הויטמנים והערכים התזונתיים הבריאים של החומוס!
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
מרשם מדויק ומוצלח מאד
1)השרי בשפע של מים 1 ק''ג חומוס לבן ענק+3 כפות מלח גס ל-6 שעות.
2)שפכי את המים והשרי בשפע מים טריים+2כפות מלח גס ל-6 שעות נוספות.
3)העבירי לסיר ענק+מים טריים בשפע+1כף מלח גס+1 כפית פלפל שחור,הרתיחי
ובשלי מזמן הרתיחה כשעה וחצי-שעתיים,תטעמי.
4)סנני,העבירי למגבת+מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
בהצלחה
חדוי
 

הגאון

משתמש רשום
עיצוב ואדריכלות פנים
בישול עם דבש מוסיף המון המון לטעם
נסו שווה !
 

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
אמרו לכם להקפיד שהארבעס יהיו טריים???
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה