אולי מישהי יכולה להדריך אותי צעד אחרי צעד איך אפשר להגיע לארבעס מוצלחים, רכים וטעימים?
אז ככה, פעם חשבתי שזה ענין של זן ואיכות, ואחרי שהצליח לי עם ארבעס של מיה חשבתי שעליתי על הענין.
אבל השבוע שוב התפשל, השתמשתי באותו איכות, אותו סיר, אותו כמות מים, והארבעס יצאו מפושלים - חלקם יצאו שחורים ולא נעימים לעין, חלקם יצאו רכים נמעכים בעוד שחלקם נשארו קשים.
אז מה, מה הבעיה?
הזן?
האיכות?
הסיר?
המים?
אופן הבישול?
תעשו טובה, ותעזרו לי.
כי שבוע שאין ארבעס מוצלים הילדים מסכנים.....
אז ככה, פעם חשבתי שזה ענין של זן ואיכות, ואחרי שהצליח לי עם ארבעס של מיה חשבתי שעליתי על הענין.
אבל השבוע שוב התפשל, השתמשתי באותו איכות, אותו סיר, אותו כמות מים, והארבעס יצאו מפושלים - חלקם יצאו שחורים ולא נעימים לעין, חלקם יצאו רכים נמעכים בעוד שחלקם נשארו קשים.
אז מה, מה הבעיה?
הזן?
האיכות?
הסיר?
המים?
אופן הבישול?
תעשו טובה, ותעזרו לי.
כי שבוע שאין ארבעס מוצלים הילדים מסכנים.....