זו שבקישור יותר טובה מהמקורית?אי אפשר להשוות את הבטריה הזו לשום בטריה אחרת גם לא המקורית
זו שבקישור יותר טובה מהמקורית?אי אפשר להשוות את הבטריה הזו לשום בטריה אחרת גם לא המקורית
עוקפת אותה בהליכהזו שבקישור יותר טובה מהמקורית?
אתר של החברה המייצרתמעניין
מה זה האתר הזה? אמין?
-MP4/H.264 נגן30.0US $ |Original Nokia C2 C2-01 Unlocked Gsm Mobile Phone English&hebrew Keyboard Support Logo On The Button Used Cellphones - Mobile Phones - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
-MP3/WAV/WMA/eAAC + נגן
- הוא מגיע כרגיל ואתה הופך אותו לכשר
אין לי מצולםדחוף דחוף דחןף!!!!!!!!!!!!!!!1
סליחה על הבורות הטלפון לא שלי ואין לי מוסג איך מכניסים אתהסים לפלאפון למישהו יש הדרכה מצולמת דחוווווווווווווף
לא זוכר כרגע את הגודל אבל נראה לי שזה לא קטן אבל אני ממש לא בטוח (וואוו אף פעם לא הייתי נשמע כל כך מהוסס)אה בגודל של סים גדול?אין מצב לקטן??????
כן, בחלק עם המגעיםאיפה לשים את השים יש ל יקטן
איפה שיש זהב כזה בצד ימין???????
וחישבתי בטח אבל לא עבד... מוזר כי נראה לי תמיד היה רק סים קטןתנסו לחשב אם מכניסית את הסים הקטן במסגרת של סים גדול היכן היה מונח הסים
חוץ מהמשפט הזה לא הבנתי מילהטוב נרגעתי .....
אכשיו רק תגידו אפ זה פסדר
לקחתי משים אחר את הפלסטיק הגדול וחיברתי את זה לסים הקטן וכך נוצר לי סים גדול, כי ניסיתי לשים רק סים קטן ולא וממש לא הלך
וחישבתי בטח אבל לא עבד... מוזר כי נראה לי תמיד היה רק סים קטן
זה בסדר מה שעשיתי נכון זה לא משנה לאיזה חלק פלסטיק הסים מחובר
ווואלה נכווה שהבנתם מה כתבתי ומה התכוונתי כי אני לא ככ
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: