איש טוב.......
משתמש צעיר
אני מנסיון שלי ממליץ יותר על האתר הזה:בקצרה נאמר שהאתר הכי טוב לבירור אודות מעקב המשלוח הינו track17.net שם תקבלו פירוט מלא של מסלול המוצר עד כה
ואני עוד לא נקלעתי למקרה ש טראק17 ידע משהו שהוא לא יודע
אני מנסיון שלי ממליץ יותר על האתר הזה:בקצרה נאמר שהאתר הכי טוב לבירור אודות מעקב המשלוח הינו track17.net שם תקבלו פירוט מלא של מסלול המוצר עד כה
יתרון אחד יש לטראק17, אם שומרים את הדף בסימניות עם רשימה, ונכנסים אליו שוב, אז הוא מרענן את המידע לעכשיו, לעומת האתר הנ"ל שמתעדכן פעם ב14 שעות -+,אני מנסיון שלי ממליץ יותר על האתר הזה:
שבקלות ובחינם נרשמים, והוא זוכר את כל המספרי מעקב עד שתמחוק אותם, יש אפשרות לשמור בארכיון, שולח מייל על כל עדכון, אפשר לתת שם לכל חבילה ולא צריך לשבור את הראש של איזה משלוח זה המספר מעקב,
ואני עוד לא נקלעתי למקרה ש טראק17 ידע משהו שהוא לא יודע
@וויינער יואליתרון אחד יש לטראק17, אם שומרים את הדף בסימניות עם רשימה, ונכנסים אליו שוב, אז הוא מרענן את המידע לעכשיו, לעומת האתר הנ"ל שמתעדכן פעם ב14 שעות -+,
נ.ב. לסבלניים זה לא משמעותי
סליחה על הבורות : האם המבצעים לא מתחילים כבר עכשיו? אולי כדאי להזמין עכשיו ולא לחכות ללחץ?
ימי המכירות - השלב השני:
מ 11/11 ב 10 בבוקר עד 13/11 9:59 בבוקר
שימו לב שחל השנה בימי חמישי-שבת, כך שיש לנו רק את חמישי ושישי).נועד לבצע את ההזמנות שאגרתם בסל ולממש את הקופונים שצברתם.
הייתי אמורה ללחוץ על claim?
כי לחצתי ב10 בדיוק, וכבר היה כתוב לי unavailable
עריכה: אני רואה שזה כן מעודכן לי ב'קופונים שלי', תודה רבה.
כל יום זה קופון אחר? אפשר לאסוף כל יום מחדש?
נראה לי שיש רק 100 קופונים כאלה בכל יום, אז תחשב כמה אנשים לוחצים באותו רגע..................אני גם לחצתי ב10 בדיוק ואינני מוצא שום קופון, מה הסיפור?
מתחיל בעוד דקה..
אזלמתחיל בעוד דקה..
רשום לי בעוד 8 דקותמתחיל בעוד דקה..
נכון אבל אזל ישר כשנפתח..רשום לי בעוד 8 דקות
איזה מהם ? והאם טוב לנוקיה 208 כשראוזניות בלוטוס ההכי טובות שהיה לכם איי פעם זול מאוד, נסיון מעל שנה איתם
11.07US $ 73% OFF|חדש מקורי Lenovo LP40 TWS אלחוטי אוזניות Bluetooth 5.0 כפולה סטריאו הפחתת רעש בס מגע בקרת ארוך המתנה 230mAH|אוזניות ודיבוריות Bluetooth| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
הלבנה הרגילה, בשימוש במחשב ניידאיזה מהם ? והאם טוב לנוקיה 208 כשר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: