את כל הדברים שאת מעלה, קנית?
או שאת סתם נותנת קישור למשהו שראית?
דומאות לדילים, מבצעים, מוצרים,
1. תוכנה מצוינת ללימוד אנגלית!
תוכנה ללימוד אנגלית בכל הרמות והגלאים!
(ניתן להוריד גירסת ניסיון + אפשר לקנות את התוכנה אם לא מרוצים הם מחזירים את הכסף!)
עולה כרגע 190 שקל (יש הנחת חורף 10%)
ומידי פעם יש גם הנחה ל100
(ניתן ציוץ עם נראה שזה יורד ל100)
https://h2e.co.il/he/
(נוסה - אחלה תוכנה)
4. כלי למילוי בקורנפלקס\אורז ועוד.. ב19 שקל! (כולל כלי מדידה)
https://www.zipy.co.il/p/אליאקספרס/mingli-kitchen-storage-cereal-container-box-silicone-sealed/32887989996/#2122
צפה בקובץ המצורף 446069
אם אהבתם את 'הקטע' תנו 'לייק' שנדע אם להמשיך...
זה משהו טוב? עושה את הפעולה? או שמידי דק, והכל דולף וכו'??6. כיסוי לתנור גז ב10 שקל!
https://www.zipy.co.il/p/אליאקספרס/...ove-cooker-protectors-cover/32956415542/#2122
לא מצליחה להבין למה לקנות בזיפי ב19 ש"ח מוצר שבעלי אקספרס עולה 3 וחצי דולר
פשוט כל הקישורים האלו שיווקיים- מענטשי מקבל כסף על כל רכישה דרך הלינק שלו...
פשוט כל הקישורים האלו שיווקיים- מענטשי מקבל כסף על כל רכישה דרך הלינק שלו...
הזמנתי המון מאליאקספרס וכל פעם שלא הגיע לי מוצר או שזמן ההגנה עמד להסתיים טרם הגעת המוצר, פתחתי סכסוך ותמיד קיבלתי כסף חזרה... אני היחידה?????(אני קניתי מאלי אקספרס לפני 4 חודשים אוזניות ולא הגיעו! כתבתי להם ,וזה "בתהליכים"
הזמנתי המון מאליאקספרס וכל פעם שלא הגיע לי מוצר או שזמן ההגנה עמד להסתיים טרם הגעת המוצר, פתחתי סכסוך ותמיד קיבלתי כסף חזרה... אני היחידה?????
לא היחידה
כידוע גם אני...
@מענטשי לקנות מאלי אקספרס זה המקור, זיפי זה תיווך
המחירים בעלי לא שום מוגזמים- תמיד עלי יותר זול, אבל צריך לדעת איך לחפש
זה הטיפ הבא שלי הרי, אני רק צריכה זמן לכתוב אותו...
כמו שאמרתי "על טעם וריח אין להתווכח" אני מסכים איתכם... אבל אני יותר אוהב את הקניה בזיפי.. תצוגה נוחה. וכו' (לא משנה מה הסיבה... אני אוהב לקנות בזיפי...)
אז אני ישתדל על כל מה שאני מעלה מזיפי לעלות קישור גם מאלי אקספרס...
גם אני...להפך-בזיפי לא קיבלתי ולא התיחסו ובאלי תמיד קבלתי הכלהזמנתי המון מאליאקספרס וכל פעם שלא הגיע לי מוצר או שזמן ההגנה עמד להסתיים טרם הגעת המוצר, פתחתי סכסוך ותמיד קיבלתי כסף חזרה... אני היחידה?????
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: