עזרה כלו כל הקיצים-תולעים בכל מקום

מי מכיר מי יודע

משתמש פעיל
אני אפילו לא יודעת אם זה תולעים
אין לי איך לצלם לכם את זה
זה דומה ללטאה קטנטנה ובכמויות. בהתחלה חשבנו שזה ממש מעט.. אך מתחילים לגלות אותם בארונות!!!!!
בין הבגדים!!! מה עושים???? :( :( :(

blue eagle

משתמש סופר מקצוען
אני אפילו לא יודעת אם זה תולעים
אין לי איך לצלם לכם את זה
זה דומה ללטאה קטנטנה ובכמויות. בהתחלה חשבנו שזה ממש מעט.. אך מתחילים לגלות אותם בארונות!!!!!
בין הבגדים!!! מה עושים???? :( :( :(
תתקשרו למדביר דחוף עזבו אותכם פרוג.....

אנוכי

משתמש מקצוען
דג הכסף?

קבצים מצורפים

• 1731217108298.png
    1731217108298.png
    KB 135.7 · צפיות: 3

אנוכי

משתמש מקצוען

דיתי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
אנחנו גילינו כשנה לאחר בניה ושיפוץ של הדירה, שהמרפסת שרות שלנו מוצפת בדברים הדוחים הללו.
עשיתי סקירת מערכות לאתר את המקור ונמצא המקום,
היה לנו במרפסת קרמיקות חדשות שנשארו מהבניה והם היו על הרצפה בצד מצופות בקרטונים, ודגי הכסף (למה נתנו שם כל כך אקזוטי ליצור כל כך מגעיל) שכנו שם בהמוניהם. העפנו את כל הקרטונים ודגי הכסף נעלו.
לפעמים אני רואה בבית בפינות ממש פעם בכמה חודשים איזה דג כסף. אבל הכמות הגדולה נעלמה לחוטין.

מי מכיר מי יודע

משתמש פעיל
אנחנו גילינו כשנה לאחר בניה ושיפוץ של הדירה, שהמרפסת שרות שלנו מוצפת בדברים הדוחים הללו.
עשיתי סקירת מערכות לאתר את המקור ונמצא המקום,
היה לנו במרפסת קרמיקות חדשות שנשארו מהבניה והם היו על הרצפה בצד מצופות בקרטונים, ודגי הכסף (למה נתנו שם כל כך אקזוטי ליצור כל כך מגעיל) שכנו שם בהמוניהם. העפנו את כל הקרטונים ודגי הכסף נעלו.
לפעמים אני רואה בבית בפינות ממש פעם בכמה חודשים איזה דג כסף. אבל הכמות הגדולה נעלמה לחוטין.
אנחנו גם אחרי שיפוץ (אמנם כמה שנים)
זו דירה שכורה ומסתבר שיש רטיבויות בקירות או משהו כזה
אז ריסוס יכול לעזור?
לצערי את הקירות אני לא יכולה לזרוק

דיתי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
אנחנו גם אחרי שיפוץ (אמנם כמה שנים)
זו דירה שכורה ומסתבר שיש רטיבויות בקירות או משהו כזה
אז ריסוס יכול לעזור?
לצערי את הקירות אני לא יכולה לזרוק
אם אני לא טועה קראתי שבדרך כלל הם באים לאיזורים שיש בהם ניירות בדים וקרטונים.

המשקיע הנבון

משתמש חדש
מועתק מהמכלול [לא מנסיון]
  • דרך נוספת ללכוד דגי כסף היא להניח תפוח אדמה מרוסק על לוח ליד מחבואם למשך הלילה. דג הכסף יזחל לתוך תפוח האדמה כדי להיזון ממנו. בבוקר שלמחרת אפשר להשליך את כל תפוח האדמה, כולל דג הכסף שבתוכו.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  97  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה