חזק!!!אז הם עוד יותר יפחדו להסיר התביעה, כי הכסף ילך לפיתוח נגדם....
תרמתי
כולנו מאחורי נטפרי!
כמו ש @מלפפון כבר אמרה לא נראה לי שלקוחות אתרוג צריכים להתנצל או לכפר על הסינון שברשותם.הצלת נטפרי גם "תכפר" לכם על כך שהייתם באתרוג אפילו שאיכא דרכא אחרינא מהודרת יותר..
אז מי פותח כאן התרמה של לקוחות מתנתקי אתרוג ורימון ?
אז מה היעד הראשון ? נתחיל ב100 ?
אני גם חשבתי כך בעבר כלקוח אתרוג.כמו ש @מלפפון כבר אמרה לא
טוב שהספקתי עוד לראות את דף ההתרמה לפני שבת, ככה סגרתי את השבוע עם קיום ההבטחה החשובה.אני מתחייבת בעז"ה ובל"נ לתרום 1000 ש"ח באם הצלחת המערכה תהיה כרוכה בעלויות ממוניות.
מדהים!טוב שהספקתי עוד לראות את דף ההתרמה לפני שבת, ככה סגרתי את השבוע עם קיום ההבטחה החשובה.
שבת שלום ובשורות טובות לכל עמ"י!
צפה בקובץ המצורף 385020
השיתוף הזה הוא לטעמי תמצית העינן שיש חרדים נותני שרות ויש נותני שרות לחרדים. פשוט וקל.אני חייב לשתף משהו...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: