בכל תרכיז יש מלח לימוןמה המטרה של המלח לימון??
אפשר לותר על זה?
אחרי כזה דבר לא הייתי מכניסה את המוצר הזה לבית!רק לי זה צבע את הידיים, הכיור, והשיש????????
תזהרו, נזל לי טיפה על הידיים ועל השיש וכן הנחתי את הכפית בכיור - זה לא התכוון לרדת במשך כמה ימים......
רק עם אקונומיקה והשרייה ארוכה זה ירד....
וקניתי בטעם פטל.....
יש במשנת יוסף השבועאיפה קונים ?
אפשר גם ממתיקאפשר גם ממתיק או דווקא סוכר?
לא בדקתי. אבל אאל"ט יש לפחות טעם אחד ללא צבע מאכל (אננס)מישהו בדק את הצבע מאכל של זה אם הוא מהמזיקים?
כולו סינטטי.מישהו בדק את הצבע מאכל של זה אם הוא מהמזיקים?
יש לקנות תמציות טעם (קיים במגוון רחב של טעמים - מי פירות כמו תפוז תפוח, תות וכו' וגם אגוזים, פיסטוק, בקיצור כמעט בכל טעם זה קיים) בחנויות לאפיה (יש עם וללא צבע מאכל אני קניתי עם - לילדים רק זה טעים והם נותנים מתכון מדוייק ויוצא ממש ממש טעיםאני לקחתי חבילת סוכר, מים רותחים, טיפה צבע מאכל וטיפה תמצית טעם (מחנות חומרי אפיה), ערבבתי היטב.
יצא תרכיז פטל כמו של החנות.
יש לקנות תמציות טעם (קיים במגוון רחב של טעמים - מי פירות כמו תפוז תפוח, תות וכו' וגם אגוזים, פיסטוק, בקיצור כמעט בכל טעם זה קיים) בחנויות לאפיה (יש עם וללא צבע מאכל אני קניתי עם - לילדים רק זה טעים והם נותנים מתכון מדוייק ויוצא ממש ממש טעים
ואיך זה יוצא כמו פטל רגיל?בעקבות עלית מחירי השתיה הממותקת אשתף במתכון מושלם ופשוט ששמעתי וגם ניסיתי ויצא פשוט מוצלח:
אזהרה: סוכר בכמות גבוהה...
1 בקבוק שתיה מתוקה טובה
1 קילו סוכר
מעט מלח לימון
אני קניתי (תמציציץ ) ולא אוהבים אצלי...תעשי חשבון של 16.9 לחלק ל 9 ליטר תרכיז
זה יוצא כ 1.9 ש"ח לליטר
לדעתי זה זול מאד
בלת"קאני לקחתי חבילת סוכר, מים רותחים, טיפה צבע מאכל וטיפה תמצית טעם (מחנות חומרי אפיה), ערבבתי היטב.
יצא תרכיז פטל כמו של החנות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: